UK. Írország. Mennyi az annyi?

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka UK. Írország. Mennyi az annyi?

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #29445 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Angliai Írországi munkával, fizetéssel kapcsolatban érdeklõdnék. Vendéglátásban szeretnék elhelyezkednik kb. középszintû angollal.
  Milyen fizetésre lehet számítani odakint? A legtöbb munkakeresõ oldalon a minimál bért írják (5.05font), de ez kicsit kevésnek tûnik. Egy két helyen oda van írva az is hogy ezen felül van borravaló, de nem mindenhol.
  Ha valakinek van konkrét tapasztalata, hogy milyen összeget lehet ténylegesen megkeresni, és hogy mennyire jellemzõ a borravaló (vagy már be van építve pl az árba), az kérem írja meg.

  Mennyire lehet egyáltalán munkát kapni vendéglátásban? Én vendéglátóztam itthon 5 éven át, de tudom, hogy aki nem ért semmihez, vagy nem elég jó a nyelvtudása az kint vendéglátásban akar elhelyezkedni…..

  elõre is köszönöm a válaszokat

Hozzászólás: UK. Írország. Mennyi az annyi?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.