Ukrán tengerpart 2010

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Ukrán tengerpart 2010

 • Indította
  Témakör
 • #8439 Hozzászólás

  Anikusz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ukrán tengerpartra mennénk idén autóval, de ez még csak ötlet szerû. Milyen? Minden érdekel! Köszi

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #118117 Hozzászólás

  marco33
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  utak

  hát gyerekek aki ukrajnát végig akarja utazni saját autoval az számitson rá hogy idegölö.az utak katasztrofa.ha találsz szakaszt ahol mehetnél ott a rendör akar megszivatni.10 dollár elég böntetésnek utánna már haverod a rend öre :)vigyázat éjjel öngyilkosság az utakon menni.olyan gödrök hogy ha belemész ott hagyhatod az autot biztosan.az ut szélén majd figyelmeztetnek az összetört zsigulik amik poznák tetején bilboard helyett vannak mint elrettentö példa.a tengerpart nem sok mindent ér de érdekes látni az egész országot ,mintha idöutazáson volnál :)azzal számolj csapágycsere kell ha hazajössz :)

  #118116 Hozzászólás

  Misó1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Én júliusba mennék két hétre

  A tervem a következõ:
  2-3 nap Kárpátalján, ahol a 90-es években mnár sokat jártam, meglátogatnám ismerõseimet, majd utazás Sheshoryba, ahol egy nagy zenei (nép,világ, jazz)fesztivál lesz (valahol kiev alatt 300 km-rel. Onan utazás 3 napra Kievbe, hazagelé 2-3 nap Lvovban.
  Szállás Kárpátalján ismerõsõknél, nagyvárosokban Couch Surfing-gel (lásd: couchsurfing.org)egyébként sátrazás, vadcamping.
  Az indulés a fesztiváltól függ, de még nincs pontos idõpont a neten.
  Utazás kocsival (nekem nincs, de bérelnék, vagy beszélnék máshoz).
  Nyelveket beszélek, kicsit oroszul is.
  Ha valkit érdelel? !

  #118115 Hozzászólás

  MAX

  kijev kocsival

  Én áprilisba mennék kievbe kocsival, vonattal jártam már egy 5-6 éve. Valaki tud esetleg valamit a mostani utak helyzetérõl? kint mennyire kell félteni a kocsit?

  #118114 Hozzászólás

  Zoli

  Mi is megyünk

  Sziasztok!

  Mi is mennénk, de mi Kijevbe vagy Harkovba mennénk. Igaz, voltunk már ott, de nekünk bejön. Ha esetleg módosulna a programotok, és esetleg a tengerpart helyett jönnétek ti is Kijevbe vagy Harkovba, akkor írjatok a szaboz@lajt.hu címre.

  ZOLI

  #118113 Hozzászólás

  István16
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szia

  attól függ melyik részre mentek.odessza környékén homokos a tenger, a krim félszigeten sziklás,kavicsos,egyébként maga a tenger mindenütt szép.mindent lehet kapni,az árak kb ugy alakulnak mint nálunk.
  Jó nyaralást!!!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Ukrán tengerpart 2010
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.