Ülök a váróban

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Ülök a váróban

 • Indította
  Témakör
 • #21915 Hozzászólás

  Ez komoly, ülök és húsig rágom a körmöm. Mert, a fogorvosra várok, aki “potom pénzért” implantátumot fog beépíteni, “olcsóbban, fantasztikus szaktudással, fájdalommentesen” nem ám úgy, mint pénzéhes kollégái a környezö országokban! Hát erröl csak mindenkit lebeszélhetek! A fog azért egy fontos dolog, nem csak az evéshez, de a küllemhez is. És,ha már ott tartunk, hogy pótolni kell, hát kellemetlen, de megpróbáljuk a kínálkozó legkedvezöbbet. Soha többet! Sopronban voltam “A FOGORVOS”-nál, akinél ugyan a váróban szökökút (barátságtalan recepciós—-> köszönés helyett: van magánál készpénz?) fogadott, de mégis megpróbáltam bízni.
  A reklám helye, a fogorvos szerint: az implantátum 2 hónap alatt terhelhetö,eddigi tapasztalatai szerint mindenkinek bevált (kivéve engem, nem is érti miféle fából faragtak) csak pozitív eredményei vannak ez ügyben.

  A reklám helye szerintem: abszolut lehúzás, a kezelés fájdalmas, de nem is kicsit, a 4 implantátumból kettö tartott fél évig, a másik kettö egy évig, aztán meglazultak és a nagy szakértelmü kénytelen volt kicsavarozni.
  Természetesen hol lellhetök fel? Sopron belvárosában, sokat igérö környezetben, de a röntgennel már spóroltak, mert csak egyszer készült, az elején! Kártérités nincs, pénz vissza, nincs, beülteti ismét, ha gondolom. Hát nem gondolom! Fájdalmas volt, nem a valóságot adták elö, s most hova szerintetek? A pénzemtöl nagyjából, elbúcsúztam, mert egy arrogáns, rámenös alakkal volt dolgom, aki “jól csomagolta magát”.
  Tehát, ne dölj be mindennek! DEHÁT KI TUDTA EZT ELÖRE?

  bye a Sopánka

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #230340 Hozzászólás

  Szakmailag ez a legképzettebb.

  A többi pl olyat is csinál,hogy betömi a gennyes fogat,holott nyitva kellett volna hagyni,hogy a genny tudjon ürülni.A cigizõs hozta ezt is helyre.
  Ennél a cigizõsnél még a poharat sem cseréli az állatja,meg vigyél zsebkendõt,ezen kívûl belekönyököl a gyomrodba,szabályosan lebirkozza a merész egyént,aki a karmai közé kerül.
  Ez Magyarország.

  #230339 Hozzászólás

  Bram
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nice

  Cigizo fogorvos. Meg az a rendelo ajtajabol visszafordultam volna. Hogy birnak az ilyenek uzletben maradni?

  #230338 Hozzászólás

  Szegény,

  szerencsétlen fogászoknak valamibõl el kell tudni járni azokra a kis rossz óccó szigetekre,ahova járnak.Meg hát ott van a többi is,pl a feleség ne dolgozzon,meg a hülye kölyök tanuljon,stb,stb
  Az én volt fogászom azt csinálja napi szinten,hogy cigizik fogfúrás közben, az amalgám kifúrásakor semmiféle szájbélést nem használ és felháborodva elküldött,amikor nezt szóvá tettem.Az is elõfordult,hogy ,,ó ez csak egy kisebb fog,erre nem adunk érzéstelenítést”…
  Egyik ismerõs mondta,hogy a fogorvos hallgatók szakdolgozata alig éri el a 20-25 oldalt…
  Csodálatosak.

  #230337 Hozzászólás

  Bram
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  en is

  Sajnalom hogy megtortent.

  #230336 Hozzászólás

  ezt csak jószándékúan irtam

  mindazoknak, akik “olcsóbban” szeretnék megúszni. NEM MINDÍG
  KIFIZETÖDÖ! Söt, egy halom dolgot el is titkolnak (a disznók)

  #230335 Hozzászólás

  Bram
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sopanka

  Kedveskem, nagyon remelem hogy talalsz ket dolgot: egy jo ugyvedet es egy jo fogorvost akit rendbeteszi amit ez a bastard butcher elrontott.
  http://www.dental–health.com/bad_teeth_implants.html

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Ülök a váróban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.