Unitravel

 • Indította
  Témakör
 • #14177 Hozzászólás

  Giuseppe

  Kérlek Benneteket, akinek bármilyen, akár rossz, akár jó tapasztalata volt az Unitravel utazási iródáról, az ossza meg velem.
  A válaszokat elõre is köszönöm.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #151874 Hozzászólás

  robi

  unitravel

  most voltunk januarban sielni Franciaorszagban az Unitravellel. Van par dolog, ami nem tetszett. A buszhoz nem volt sitarto vagy potkocsi, volt par szabad ules, tele csomagokkal. Mindenhol csomagok, a wc-n is, nem lehetett hasznalni. A soforok odafele 2x eltevedtek Franciaorszagban, visszafele ugyanott mar csak egyszer. Nem volt velunk senki az Unitraveltol, megerkezes utan a szallon ertetlenkedes, hogy nem tudnak elszallasolni. Meg szerencse hogy volt velunk par talpraesett utas, olyan, aki nem eloszor volt ilyen helyen, es tudott beszelni a franciakkal. Nelkuluk jo sokaig alldogalhattunk volna kint a hoban a parkoloban. En pl. egy betut nem tudok franciaul, meg aztan azt sem tudtam hogy az iroda kivel mit intezett. Aztan mikor a par utas tisztazta a dolgot, minden rendben volt. A siberletekert is el kellett menni egy irodaba, valahova a faluba. Szerencsenkre az egyik utas regebben situravezeto volt, o tudta, hogy hova kell menni, meg mit kell csinalni. Igy ugyan nem volt veszes, de belegondoltam, hogy ha csak csupa kezdok vagyunk ott, akkor bizony jo sokaig varhattuk volna, hogy valaki adjon nekunk siberletet. Mert ugyebar az Unitraveltol nem volt velunk senki. Az lehet hogy nem kell a sieleshez idegenvezeto, de azert nem art, ha van ott valaki, aki az irodat kepviseli, hogy ha gond van, akkor tudjon intezkedni, ne a kedves utasnak kelljen.

  A sieles viszont nagyon jo volt, ho, palya, felvonok akarmennyi, de ehhez mar az Unitravelnek nem sok koze volt. Szoval a szervezestol nem voltunk elragadtatva, de azert nagyon megerte.

  robi

  #151873 Hozzászólás

  TZoli

  Korrekt

  Franciaország, tavalyelöt, Valmorel síelés. Befizettük, elmentünk, síeltünk, minden rendben volt (szállás, síbérlet stb. Idegenvezetés nem volt mert minek).

  #151872 Hozzászólás

  vm

  unitravel

  Hello,
  tavaly utaztunk velük egy körút alkalmával.Elmondhatom, hogy a színvonal (busz, szállás) egy közepes színvonal felsõ határát elérte, de ami az idegenvezetõt illeti, hát az igen halovány volt. Ugyan mentségére szolgált, hogy Õ nem ezt az utat szokta vinni, és csak beugrott, de ez igen rosszul sült el jónéhányszor. Nagyon kedves, nagyon aranyos, barátságos lány, de azt hiszem felkészülhetett volna ebbõl az útból. Nem vagyok egy megszállott – már ami az imformációk mennyiségét illeti -, de a minõségnél is voltak hiányosságok. Biztosan a “saját” útján jól kalauzol,de hát mi ezen az úton voltunk, és itt szerettünk volna kicsit “kultúrálódni”. Van összehasonlítási alapom, a Fehérvártravellel is utaztam már, de nyugodtam mondhatom, hogy az az idegenvezetõ aki vitt, számomra a 10-es mércén 10 fölét kapott. Ilyen értelmes fickó ritkaság számba megy, amellett, hogy a humora is fantsztikusan jó volt.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Unitravel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.