Unitravel

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Unitravel

 • Indította
  Témakör
 • #3460 Hozzászólás

  Giuseppe

  Kérlek Benneteket, akinek bármilyen, akár rossz, akár jó tapasztalata volt az Unitravel utazási iródáról, az ossza meg velem.
  A válaszokat elõre is köszönöm.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #82815 Hozzászólás

  Bori

  Rubysoho

  Én csak nem értem, miért akarsz széllel szemben hugyozni…
  Az értelmes ember nem menne velük, ellentmond mindennek.
  De te nem vagy értelmes, ezért menj csak velük. Ja, majd írd meg, mikor indulsz és loholva fogok az újságoshoz menni megvenni a napilapokat, hátha a fõoldalon virít majd, hogy mi törtent veletek, szegény utasokkal :))))))))

  #82814 Hozzászólás

  lapmanager

  MEGBIZHATO UTAZÁSI IRODÁK

  Én arról ismerem meg az aránylag megbízható utazási irodákat, hogy a különbözö utazási magazinokban FOLYAMATOSAN MERNEK-E HIRDETNI. És itt ne a 400 000 forintos hirdetéseket gondoljátok, hanem lehet az 30 000 Ft is, csak legyen folyamatos, tehát az utazni vágyókat próbálja +marketinggel” is becsalogatni. Ez lenne a biztos jövö záloga.
  Ezzel szemben mit csinálnak még a “nagyobb” utazási irodák is ? ( neveket a per miatt nem irok OK ? )
  1, cégeket “birnak” rá a csoportos un: incentive utakra. A cég döntéshozója pedig jól jár. Na ezt a pénzt NEM használja az utazási iroda hirdetésre. Egy ilyen huzással sokat keres mindenki. Az átlagos utazó pedig, aki évent 1-2 alkalommal utazik az “menjen ahogy tud ” — ezt néhány iroda gondolja.
  2, kimazsolázzák a “zsirosabb” utakat és csak oda visznek. De azt is csak addig, amig van rajta haszon. Konkrétan tudok egy távoli országot, amelyik segit egy itteni utazási irodát, évente jönnek is a fiuk ide. Az iroda pedig magának happolja a nagy árrést, de az ott dolgozó nem tudja megmondani, hogy gyerekek hány kilós böröndöt vihetnek repülövel.

  Evvel szemben: angol utazási irodák szebb utazási magazinokban FOLYAMATOSAN hirdetnek ( 1/4 vagy 1/8 oldal-DE OTT VANNAK FOLYAMATOSAN ) Angliában már letisztult a “kaloz piac” és ott már kell a marketing, kell a vevövel is foglalkozni, nem csak a multinacionális cégek “jutalom útjaival “

  Mikor lesz ez nálunk ? SAJNOS SOKÁRA !!!

  #82813 Hozzászólás

  mónika

  rubysoho

  Meg szeretném kérdezni, melyik dátumú francia riviérás útjukat mondták le.

  #82812 Hozzászólás

  RubySoho

  Re: Bori

  Elég durva vagy, modhatni rohadt bunkó!!!
  Egyébként Máltán 5 éve voltam kb, és gondoltam ennyi idõ alatt csak fejlõdtek, na de nem fogom neked magyarázni!!!!

  #82811 Hozzászólás

  Bori

  Rubysoho

  Hát szerintem kár, hogy nem fürödtél be velük a francia úton, ugyanis maximálisan megérdemelted volna, azok után, hogy Máltán megszopattak, még mindig velük akartál menni…ilyenek, mint TE segítenek fenntartani szaros kis irodákat akik aztán csõdbe mennek….hajrá, csak így tovább !!! Ekkora balekot.

  #82810 Hozzászólás

  RubySoho

  folyt. Unitravel

  Nekem csak rossz tapasztalataim vannak az Unitravellel kapcsolatban.
  Mi is szintén Máltára mentünk vele, de hát a szállás az nagyon szörnyû volt. Normális 3 csillagos szálloda, eddig ok miden, csak éppen 2 hétig voltunk ott, 1 ablaktalan!!! szobában augusztus közepén! Hát szerintem ennél rosszabb nincs, bármilyen szép is minden a szobán kívül.
  A másik negatív tapasztalatom: tavaly nyáron befizettünk 1 Francia Riviérás körútra, amit lemondtak, mert nem gyûlt össze elég ember, ez az út elõtt kb 30 nappal volt, vagy ami még pont belefért. Ekkor meg már más utazási irodák útjai beteltek, így inkább Portugáliába mentünk a Chemollal, ami tökéletesre sikerült!
  Ezek után én tuti NEM választom többet az UNITRAVELt

  #82809 Hozzászólás

  elpadrino

  Mi velük

  voltunk Máltán. Ez volt az utolsó utazásom, amit szervezett keretek között tettem. 6 éve volt, nem volt velük különösebb probléma, csak a szállást szúrták el. 4-en mentünk, 2 pár, és külön apartmanokat kértünk és fizettünk is ki. Viszont 1 közöset kaptunk, 2 hálószobával, közös nappali-konyhával. Gyerekkori haverommal voltunk, úgyhogy gond az nem volt, amikor visszaérkeztünk, gond nélkül kifizették a különbséget itt az irodában. Csak kint kellett megírni a “jegyzõkönyvet” és aláírattattuk a kinti idegenvezetõvel. üdv.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Unitravel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.