USA-ba munka

 • Indította
  Témakör
 • #29591 Hozzászólás

  An1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia mindenkinek!Kérlek,ha valaki tudna segiteni munkát találni USA-ba,fõleg Floridába,egyelõre a barátomnak,jövõre meg mennék utána.Elõre is hálássan köszönöm a segitséget.Bármilyen jellegü tuti munka érdekelné!Még egy kérdés:Két éve,hogy visszajött USA-bol,de ott megbüntette a rendõr mert piros lámpán ment át.Ezt a 7o dolcsis büntit nem fizette be.Na ebböl lehet e baja ha vissza megy.Határnál vagy bárhol?????Szállodába,és Vendéglátásba dolgozott.Mégegyszer nagyon köszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!Andy

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #324782 Hozzászólás

  TT

  Gond

  Hello,

  Ha az adatait felírta a rendõr akkor igen lehet ebbõl, gond. Nem hiszem hogy a belépésnél, inkább ha kint igazoltatják. Javaslom a belépés után még nem lejárt fehér papírral látogassa meg a rendõrséget és ha van, rendezze a tartozását.

  Üdv

  #324781 Hozzászólás

  An1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  válasz

  Köszi,hogy segitesz,remélem sikerül,mert nagyon fontos lenne!!!!

  #324780 Hozzászólás

  nézd meg

  szia

  Nézd meg ezt a weboldalt

  usamunkak.freeweb.hu (www,http nélkül keresd)
  megbizható és ingyenes!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: USA-ba munka
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.