USA-ba utaznék!

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika USA-ba utaznék!

 • Indította
  Témakör
 • #16624 Hozzászólás

  Ferenc Attila
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Üdv. Mindenkinek!

  Tervezem amerikai utazásomat, nem sok gyakorlattal, ezért szívesen fogadnék segítséget, biztonságos szervezés, szállás, autóbérlés, vízum, megtakarítás és egyéb hasznos tanácsokat. Túrára gondoltam, amin minél többet láthatok az ország csodáiból. Grand Canyon és Las Vegas és ezek régiójában bejárható látnivalók érdekelnek. Hasonló terveket szövögetõk is írjanak.

  Email:ferenc_attila@freemail.hu, annak aki esetleg írna. Minden tanácsot köszönök.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #168586 Hozzászólás

  USA (nyugat) NP túra õsszel – amit keresel

  Amit én javaslok, azt egy 10 napos szervezett út árából ki lehet hozni. A különbség annyi, hogy mindez ~24 napban, háromszor annyi látnivalóval és élménnyel. Helyismerettel rendelkezõ vezetõ adott. A program gerince már összeállt, de van még hely a csapatban!
  Mail ment a részletekrõl.

  tcooper

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: USA-ba utaznék!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.