usa fodrasz?

 • Indította
  Témakör
 • #19067 Hozzászólás

  Segitsetek! Egy nagyon jo noi fodraszt keresek Philadelphiaban vagy kornyeken valahol. Olyat, aki divatos, rovid hajat tud vagni. Koszi!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #191836 Hozzászólás

  jo lesz!

  Kosz a segitseget! Megneztem, nagyon tetszik. Azt hiszem ez jo lesz nekem. :)

  #191835 Hozzászólás

  mstrawberry
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Vartam

  hatha ad valaki kozelebbi tippet, de ha ilyen messzire is elmesz, akkor en ide jarok: Currie Hair Skin & Nail http://spas.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?site=http%3A%2F%2Fwww.curriedayspa.com%2F
  Neked a glen mills-i lesz kozelebb, a belvarosbol 50-60 perc. Legegyszerubb, ha elindulsz a 95-oson lefele, kimesz a Concord Pike kijaraton, itt pedig egyenesen elore, addig, amig latod az ut felett egy feliraton, hogy atertel Pennsylvaniaba (5-10 perc). Ezutan lesz 1-2 perc es lampa mulva a jobb oldalon a Glen Eagle shopping center, itt van. En Barbara Martinhoz jarok, de ahogy elnezem a tavozokat, mindenki nagyon szep fejjel tavozik, szerintem batran valaszthatsz barkit, en is igy valasztottam ezt a csajt. Vannak konyvek, ujsagok is, azokbol is lehet frizurat valasztani, azt is meg tudjak csinalni. $50-60 egy mosas-vagas-szaritas.

  #191834 Hozzászólás

  nem jartok fodraszhoz?

  Gyerekek, senki semmit nem tud? Nem jartok fodraszhoz, vagy nincs errefele egyetlen jo fodrasz sem? Lehet, hogy egyetlen magyar sem lakik a kornyeken, vagy nem olvassak ezt a forumot? New Jerseyben is jo lesz, ha valahol kozel esik Philadelphiahoz, es kocsival megkozelitheto. /nem jarnek minden nap/

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: usa fodrasz?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.