USA hianyszakmak

 • Indította
  Témakör
 • #21300 Hozzászólás

  Annuska1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Ugy emlekszem volt mar ilyen tema, de nem talalom. Van valaki, aki tud errol valami hivatalos oldalt?
  Elore is koszi!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #221632 Hozzászólás

  Doki bácsi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  x-man ronán

  x-man román húzzuál a román csetre ott büdösítsd a levegõt.Hiányszakma a WC-pucolás,de az illegális Quenns-i románok ezeket már lassan betöltötték.Lassan otthon leoltja az utóésó a villanyt.mert havonta ezrek lépnek le a nagy román jólétbõl.3-millióan élnek hívatalosan külföldön és ezrek hagyják el szõröstalpú õshazájukat naponta.Ellehet gondolni,ha ez a söpredék blép majd az EU-ba.(A Magyar FIDESZ kormány meg fogja vétózni,mert nem teljesítik addig az EU feltételrendszert és a kissebségi autonómiát,stb.)Az amerikai hiányszakmákat a latrinatisztítást,éjszakai takarítást azt végzik a román purdék.A kvalifikált szakmákhoz,mint pl. softver fejlesztés,biotechnológus,azt sem tudják hogy eszik-e,vagy isszák.A Világ söpredékei,még a bulgáriai népvándorlóknak is csak jelenthetnek.

  #221631 Hozzászólás

  hihi ;-)

  Nézd köcsög én hoztam ide a tudást. Elõttem itt csak sötétség volt. Most már te is kezdessz ébredezni.

  #221630 Hozzászólás

  Szia Annuska!

  http://hotjobs.yahoo.com/jobseeker/verticals/vertical.html
  Hianyszakmak,mint ennek az angol megfeleloje azt nem igazan hasznaljak,mivel szinte tabu-tema.Persze,hogy letezik,csak masok a kifejezesek.Ha jol emlekszem kanadaiak szivesebben hasznaljak,sot fejvadaszaik is vannak,persze nem eppen mondjuk villanyasz,vagy “komuves” szakmara.
  A yahoo-n ezrevel talalsz hirdeteseket!Jo bongeszest!
  x-papat meg nem kell figyelembe venni,(neha jot ir,mint pl.most az apolokra),de csak copy-zni tud) mert nala evolucio a biblianal ert veget…;)

  #221629 Hozzászólás

  hmm…

  Ilyen nemlétezik. Itt lehet ezt olvasni, persze angolul, ami minden tudás alapja. Magyarul pedig az USA hivatalos lapján. Egy orvos vagy ápolónõ akinek megy az angol, annak van esélye. A többiek pedig szedhetik a paradicsomot.

  http://www.immigration.com/faq/hvisa.html

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: USA hianyszakmak
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.