USA kelet-nyugat

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső USA kelet-nyugat

 • Indította
  Témakör
 • #53591 Hozzászólás

  Attila1111
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Angolul tudó utitársat keresek 2015 aug.közepe-végétől kb. 5 hétre a New York – Chicago – Los Angeles útvonalra főleg a 66-oson.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457927 Hozzászólás

  Attila1111
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Re: Re: USA kelet-nyugat

  Sziasztok! Én ùgy gondoltam, hogy New Yorkba érkezek, jobban megnézem, Clevlandet, Chicagót kicsit, és onnan bérelt kocsival mennék Los Angelesbe.
  Üdv.: Attila

  #457912 Hozzászólás

  kofic
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Re: USA kelet-nyugat

  Szia! :)
  A nyáron megyünk ki dolgozni Maine államba, majd a munka befejezte után augusztus 23-tól szeptember 6-ig terveztünk keletről nyugatra utazni, de mivel szeretnénk utazásunkba több természetet, táborozást, vadkempingezést és a Pacific Highway-t (Los Angeles-San Fransisco) is belefoglalni, ezért a tervünk egyenlőre a 66-oson Albuquerkuetől kezdődne és a végéig tartana, mivel az előtte lévő út egyébként sem túl látványos. honlapot egyébként készítek hozzá és ajánlani is tudok irodalmat ha gondolod! :)

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: USA kelet-nyugat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.