usa utazás, kanadai pár nappal

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika usa utazás, kanadai pár nappal

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Laci35 5 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #16552 Hozzászólás

  A következõ kérdés tisztázásában kérek segítséget:
  Június 10-én megyünk 3 hétre USA,Syracuse. Esta engedéllyel. Egy régi barátunknál fogunk lakni, kb 2 óra útra a Niagara vízeséstõl (gyerekekkel megyünk). Szeretnénk a Niagaránál eltölteni pár napot a kanadai oldalon egy hotelben, majd visszamenni az usaba (new yorkból jön vissza a gépünk). a kérdésem az lenne, hogy a határátlépésnél oda-vissza van-e vmi különlgeges dolog, ami kellhet. Szolgálati (diplomata) útlevelünk van.
  Köszönettel!!!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #168253 Hozzászólás

  Laci35
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  usa-kanada

  Mi sima útlevéllel ESTA-val 2 éve egy héten belül 2x mentünk oda-vissza minden gond nélkül. Bostonban szállt le a repülõnk, ott léptünk be elõször az USA-ba. Utána felautóztunk északra Kanadába, a határátlépés Kanada felé (91/55-ös úton) kb. olyan volt mint európában. Pár nappal késõbb visszamentünk USA-ba az 137/81-es úton az 1000 tó vidékénél -amit érdemes megnézni ha már arra jártok, a határ mindkét oldaláról indulnak hajók. Azt hittem az is olyan lesz mint kifelé volt. A bódénál feltették a szokásos kérdéseket aztán mondták, hogy álljunk félre az autóval és menjünk be a bevándorlási hivatalba. Félreálltam a parkolóba ahol egybõl elkérték a kocsikulcsot, majd beküldtek az épületbe. Bent már vártak páran bebocsájtásra de elég hamar sorra kerültünk. Megint feltették a szokásos kérdéseket: hova megy, minek, kivel, mennyi idõre, aztán utunkra is bocsájtottak. Voltak akiktõl többet kérdezgettek de velünk nem szívóztak. Még aznap este vissza is mentünk Kanadába, ott a határon most sem volt semmi extra. Újabb pár nappal késõbb ismét beléptünk az USA-ba a Niagaránál, most már tartottam tõle, hogy megint ki kell szállni a kocsiból de ezúttal már nem kellett. Gondolom látták, hogy 1 héten már harmadszor lépünk be.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: usa utazás, kanadai pár nappal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.