Utálom a Való Világot!

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Utálom a Való Világot!

 • Indította
  Témakör
 • #22236 Hozzászólás

  Fernando

  Baromira utálom ezt a shit mûsort!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 22
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #236757 Hozzászólás

  Lauder

  :(

  dehogynem trex, jó, nagyon jó…

  #236756 Hozzászólás

  trex

  milyen magyar embernek

  ez kõ mimndenkienk vazzze, németek is ugyanúgy komálják, ott má a big brámer 5. része megy, stb, nem beszélve a szõrvájvörös dolgokról, de ugyanúgy olaszoknál stb.

  mi még hozzájuk képesz levagyunk maradva!
  nézd meg h a megasok német csatornán délutánonként mennyi talkshow megy, ezekhek képest a mónika meg a balázs, bodri kutya fasza.
  szerintem a tóksók sokkal igénytelenebb ha már itt tartubk, a mónika is mirõl szól?

  meg igenis vannak más adók, én pl még 200 adót tok nézni, nane mondjad má have h nincs más adó, nyomd meg azt a kibebaszott távkapcsolót aztán nézegess, jah meg ne szociális csomagra fizess be, vagy vegyé tányérantennát, én még az áldzsáziárt is fogom meg minden arabfeka adót, kurva jók!! az algír tv-n van egy fasza arab soapopera, amúgy ez egész világon ez megy

  nézd meg az amcsi tv-ket ott is minden lóhugy tóksó megy agybafõbe, meg 100dolcsis költségvetésû reta akciófilmek,
  de azér a reality jó tv !!

  amúgy eurosport rulez!! meg music tv-t, aki kulturát akar az meg mennyen múzeumba,
  ha meg nem >>spektrum, hallmark, discovery channel, travel, national geographic stb, s még h nincs választék? na nehogy má én toljam el a biciklit
  bejön egy jó megtermett cigánykölök aztán lebasz a másik cigánykölöknek, mer az épp az õ bnõjével qrugagatott.
  németeknél s ugyanez a téma, csak ott éppen arabok mennek cigók helyett, meg õk léegalább jól kivannak öltözve, ezek meg a 100 hufos túrkálóból nyomatják a cuccost.

  szappanfilmek>>
  ezek megint nevetségesek, csak azt nem tom h a meszticektõl minek kellett behozni, meg átvenni..
  mer az okay érted, hogy mondjuk bolivíiában a rõtbõrü mesztic hazajön a földrõl, ahol épp vmi hely überfasza gádzsó ültetvényén dolgozott (ahol mellesleg kokót termelnek, persze a helyi fakabátok megvannak bundázva, így azok csak heverésznek a policiján), s mondjuk napi 20órát 50 fokban kukoricát fejtett, utánna békapcsolja a feketefehét tvjét aztán elkezd álmodozni, hogy milyen jó lenne, ha énis olyan kazdak lennék mint a Hose Arabalod Nujcsia Fernandez.
  jah sorry>> kukoroba max zöldet, akkor legyen banánültetvény.

  amúgy meg mé ne küldejek 240es sömit? hee?
  gondold má, nyerhetek egy fullextrás hiperszuper megatelót, aztán villoghatok vele a faluba, meg lefényképezem a disznókat, azt elküldöm a sógornak, most ne mond má hogy nyemjó

  #236755 Hozzászólás

  Villafun

  hy

  én nagyon csípem ezta villát szerintem cool fejek vannak benn, s sokat lehet nevetni meg minden, általában sok osztársam nézi, s mindegyikünknek megvan a maga kedvence, én Leót szeretem, remélem õ fog gyõzni, a majompofájú Marcsi meg jó lenne ha végre kimenne

  #236754 Hozzászólás

  aznemfontos

  mit szoltok ehhez?

  Az elottem szolokkal abban maximalisan egyetertek hogy a musor kritikan aluli. Azonban gondoljatok bele abba is milyen ertekrendet allit be mintaul az erre legfogekonyabb kb.12-18 eveseknek? En a VV es a BB elott annyi
  “csacsumicsat”, “vaffankulot” es mas idetlen szoveget meg nem halottam a kamaszok szajabol mint utana. Azonban ezekkel a musorokkal a melyen tisztelt kereskedelmi media a sajat leendo munkatarsait is szembekopi. Nem egy magan mediaiskola es foiskolai media szak van ahol nem keves ember nem keves penzert tanul azert, hogy talan egyszer valamikor dolgozhat a mediaban. Ezek a faszok meg csak meresztik a segguket a villaban, sotetek mint a fekete macska segge, majd a musor utan meg kapjak a nagy zsiros allasokat nem beszelve a konyv meg a lemezkiadasokrol amelyekhez szinten lovesuk sincs! Azonkivul az adohivatal helyeben nehany villalakotol megerdeklodnem ugyan mondja mar meg mibol el ugyanis az en eszrevetelem szerint nem masok mint allastalan lehutok.

  #236753 Hozzászólás

  zsolesz

  hát abban azért nincs igazad

  lauder,hogy akinek nem tetszik kapcsoljon át máshová,mert hát hová??? Minden csatornán ezek mennek sajnos,hisz a trend az,hogy kikell szolgálni a társadalom legaljasabb ösztöneit és az abból származó igényt. A gond csak az ,erre van igény és most ez az üzlet és egy csatorna sem fog kultúrára éttérni amíg ez marad az igénye a széles rétegeknek. Nagyon fontos a nézettség. Talán ha valóban lenne “nemzet tv” az lenne a megoldás,most egy poszt-komunista elit kezében van minden üzlet és a média 99%-ka.Ha ezeket sikerülne “leszavazni” majd talán nézhetõbb mosorok lennének.

  #236752 Hozzászólás

  Lauder

  vv

  Nem értem, miért vagytok úgy oda! Ki kéri, hogy nézzétek a Való Világot, ha nem szeretitek, nem érdekel, stb.? Vannak más csatornák is, tehát a megoldás a kábel, parabolaantenna, stb.
  Aki meg annak ellenére nézi, hogy nem érdekelné, csak nem tud továbbkapcsolni, azt nagyon tudom sajnálni.
  Másik dolog pedig, hogy tökmindegy, hogy zsidó biznisz vagy sem ( fater kicsit egyiráynúan gondolkozol, nemde?)…szóval mindegy, de gondoljátok el, miért csinálják? A magyar népnek ez kell.. nem százas nagyságrednrõl beszélek, aki imdája a showt és 240-ért tizesével küldi be az sms-eket, stb.
  Addig fog menni, amíg nagy a bevétel belõle és még egyenlõre az!

  #236751 Hozzászólás

  a másik én

  a sportolók?

  Hol élsz te, ember? Az élsportolók? Azt hiszed, van olimpiai arany csalás nélkül? Ki kell ábrándítsalak: nincs. Fõleg az állóképességi sportokban nincs. A rekordok rég túl vannak az emberi teljesítõképesség határain. Az egész egy nagy bikafos. Nem azér hogy a bigbrokis csõcseléket sztároljam, mert még egy olyan sötét bunkó társaságot lámpással sem találsz, szerintem nem kevés kutatómunkájában van a szereplõválogató bizottságnak, hogy ezeket így összehozza, de akinek ez kell, csak nézze. Részemrõl a mûsornívó tartós mélyrepülése miatt két éve kivágtam a tévét a lomiba. És mondok valamit: azóta csak röhögök az egészen. Hihetetlen, ha visszagondolok, hogy meredt szemmel bámultam egy üres dobozt, tanultam belõle a semmitmondást… és kapcsolgattam idegesen. Hajdanában kabarétréfák tárgya volt “csavargatom a rádiómat”, most meg ez a “normális” döbbenet! teljes elmezavar! Tessék végre felébredni! Tessék végre felébredni!

  #236750 Hozzászólás

  még ember

  ember

  Halkan megjegyzem…Kultúrált formában.Pedig igaza van Faternak!

  #236749 Hozzászólás

  ember

  Fater!!!

  Te mar mi a francert pofazol bele amihez tok hulye vagy,he?
  Neked nem osztottak lapot. Shut the hell up! Asshole!!!

  #236748 Hozzászólás

  Fater

  ez is egy nagy zsidó biznisz

  ,hisz az övé a tv,és a mipénzünk nagy részét fal építésre küldi ki ez a ganéj.

  #236747 Hozzászólás

  én

  igényteleneknek való

  Ez a mûsor egy lehülyített, buta, igénytelen, érték nélküli embernek nevezett valakiknek való. A csatorna csak kihasználja ezt a sok marhát, akik a munkanélküli segélyükbõl 240 Ft+ áfáért sms- ezhetnek olyan dologért, aminek semmi értelme. Ja, és ezek az ingyenélõ köcsögök a sztárok, õket kell ünnepelni! Az Olimpiáról hazatérõ aranyérmes sportolók nem fognak ilyen elismerést kapni, mint ezek. Pedig hát valljuk be, a díszfelvonulást, a tüzijátékot, azért mégis csak õk kellene hogy kapják, vagy nem? Szóval õk a sztárok. Tegnap még kilincselõ házalók, és ingyen prostik voltak, ma lemezt adnak ki, könyvet írnak, mûsort vezetnek havi netto 3 millióért. Mindjárt magam alá szarok tõlük az elismeréstõl!!!

  #236746 Hozzászólás

  Fernando

  VV Fuck off!

  Az RTL Klub meg egyébiránt még egy negyedik rész elindítását tervezi! az eszem megáll!
  Soha ne nézzétek ezt a lószart, akkor talán a nem lesz még egy évfolyam ebbõl a shit-bõl!!!

  #236745 Hozzászólás

  legunalmasabb

  kiesett a világ legellenszenvesebb személye

  tegnap(Ágica).Bár nem nagyon nézem,de egy olyan szemét alakoskodo,mûveletlen,taktikázo állatot még nem láttam.Még üzlet asszonynak nevezték:))a kilincselös ügynököt:)).A honfoglalás dátumát sem tudta a duzzadt képü toth majom.

  #236744 Hozzászólás

  Ahmet

  VV, de igazi : )

  Nem lehetne mûsorrá vágni a térfigyelõ kamerák felvételeit? Kis utószinkron, stb. : )
  Na, aztán a zertéel szedi meg magát a nagy ötletemen. : )

  #236743 Hozzászólás

  dezso

  nem az a valo vilag

  En se szeretem a valo vilagot,mert annak a valo vilag-nak mint musor,igazabbol semmi koze a “valo vilaghoz”!A valo vilag az,amibe az emberek elnek!

  #236742 Hozzászólás

  Ahmet

  Én is…

  …utálom, meghallom, azonnal a távkapcsolóért nyúlok

  #236741 Hozzászólás

  szsz

  ninának

  van más csatorna is, nem csak ezek a kereskedelmi sz*k. A VV csak egy mûsor a sok silány hulladék között, amit a kereskedelmi csatornákon adnak.

  #236740 Hozzászólás

  Nina

  nem egyszerû

  Egyáltalán nem egyszerû nem nézni a VV-t! Ha csak egy órát van bekapcsolva a Tv, biztos, hogy kapok ízelítõt a villából. Filmek szünetében stb..
  Utálom, hogy állandóan ezzel az igénytelen sz*r mûsorral tömik a fejünket! Nézi ezt egyáltalán valaki?

  #236739 Hozzászólás

  ts

  Ne nézd!

  Egyszerû.

  #236738 Hozzászólás

  Gida

  Én is utálom

  Nagyon gázos mûsor. Én is utálom!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 22
Hozzászólás: Utálom a Való Világot!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.