utazás 2016

 • Indította
  Témakör
 • #53726 Hozzászólás

  Flower

  2016-ban szeretnék 1-2 hónapot utazással tölteni. Ázsiában, háromszor jártam 1-1 hónapra de bárhová szívesen elmennék körülnézni, az időpont is nyitott még részben a repjegy függvénye. Angolul jól beszélek, és szeretem az önállóan szervezett utakat. Utitársat keresek, 52 éves nő vagyok.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458488 Hozzászólás

  levi

  Re: utazás 2016

  szia engem is érdekelne én a párommal mennék 35 évesek vagyunk cim :klevi27@citromail.hu.hu

  #458447 Hozzászólás

  norbi

  Sziasztok,
  engem lehet érdekelne.. van már kialakult indulási időpont? nekem március vége inkább jobb lenne…
  üdv
  katusnorbert@yahoo.com

  #458435 Hozzászólás

  Bolyongó

  49 éves nő keres útitársat márciusban bő 2 hetes maláj körúthoz. Nagyváros – dzsungel – teaültetvények – kultúra – tengerpart. Egyéni szervezés, „low budget” utazás helyi tömegközlekedéssel, szállás egyszerű hostelekben/GH-ban, street food. A tervezett útvonal Kuala Lumpur – Taman Negara – Cameron felföld – Penang – Langkawi – Kuala Lumpur.
  kandj@freemail.hu

  #458434 Hozzászólás

  Pásztor Zsuzsa

  Szia!Engem is érdekelne az út én februárban jártam Fülöp szigetekenBoracay és Palawan szigeten, angolul társalgási szinten beszélek!E-mail címem sussyy19@citromail.hu

  #458418 Hozzászólás

  Anna

  Re: utazás 2016

  Én is pont ilyen utakhoz keresek társat: almasretes@hotmail.hu

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: utazás 2016
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.