Utazás Dál-Kínába augusztusban

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Utazás Dál-Kínába augusztusban

 • Indította
  Témakör
 • #36406 Hozzászólás

  keresgélek
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Útitársat keresünk egy vagy két fõ személyében az augusztus 1-29-ig tartó Dél-Dél Nyugat kínai utazásunkhoz. A programot és az útitervet illetõen eléggé kialakult terveink vannak, amitõl némiképp eltérhetünk, de nagyon nem szeretnénk. Leginkább Kína természeti szépségeit szeretnénk megcsodálni. Szeretnénk trópusi esõerdõben túrázni, folyón hajókázni, falvakban biciklizni, és hegyrõl fel-hegyrõl le sokat túrázni. Akit érdekel ilyenfajta felfedezõ megismerõ utazás, annak mihamarabb várom jelentkezését. A költségeket illetõen 150e a repjegy, és egyéb költségekre +200e ft-ot számoltunk, amibe nem kalkuláltuk a vízumot, (8e), és a biztosítást. Repjegy foglalásunk júli10-ig kell érvényesíteni, így addig ideális lenne, ha döntés születne. Mi harminc év körüliek vagyunk.
  magrim@freemail.hu

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #356095 Hozzászólás

  györgyi7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szia,

  én nagyon szívesen mennék veletek, mert már idén tavaszra egy hasonló úthoz kerestem itt útitársat, de akkor nem jött össze, ez az augusztus meg nekem nem jó meló miatt.
  Ha véletlenül elhalasztanátok az utat, kérlek, szóljatok.
  Ha nem, élményekben gazdag és nagyon szép utat kívánok!
  györgyi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Utazás Dál-Kínába augusztusban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.