Utazás -reklámajándék ???

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Utazás -reklámajándék ???

 • Indította
  Témakör
 • #5058 Hozzászólás

  fe

  Sziasztok!
  A közelmúltban telefonon kaptam egy nagyon kedvezõnek tûnõ ajánlatot, 1 éven belül felhasználható ún. reklámajándék: ingyens luxusapartman egy hétre. Több népszerû üdülõhely közül választhatok (Mallorca, Tenerife…). A tel számot sorsolták.
  Van vkinek hasonlo ugyben tapasztalata? Nem csak kamu az egész?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #101252 Hozzászólás

  szsz

  ha Tenerife-t

  választod (ha válsztasz egyáltalán) az azért jó, mert most olcsó a repjegy, jó az idõ (ott egész évben jó) és vámmentes a sziget, ami azt jelenti, hogy a kajaárak a közértben annyiba kerülnek, mint itthon. Az éttermek sem drágábbak. Madeirát is szokták ajánlani, de oda a repjegy 100eFt fölött van és van amikor esõs az idõ, annak érdemes utánanézni.

  #101251 Hozzászólás

  fe

  köszi

  Még reggelit sem adnak? :(
  Az azért jó hír, hogy a szálloda tényleg jó és fizetik a szállást…
  Kösz az infot!
  Sztem kipróbálom.

  #101250 Hozzászólás

  Lolka

  nem teljesen kamu

  A szüleim voltak így Tenerifén egy luxusszállodában egy hétig. Csak a szállás ingyenes, repjegyet, kaját neked kell állni. Ja és részt kell venni egy fél/egy napos elõadáson, ahol a time-share rejtelmeibe avatnak be és próbálnak meggyõzni, hogy fektess be egy jó kis apartmanba valahol egy üdülõhelyen. A szüleimnek megérte, a szálloda nagyon szuper volt és egyszer úgyis el akartak menni Tenerifére, így jó volt. De nem vettek time-sharet.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Utazás -reklámajándék ???
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.