Utazás U.S.A. 2017 augusztus

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Utazás U.S.A. 2017 augusztus

 • Indította
  Témakör
 • #460454 Hozzászólás

  Alexandra :)

  Kedves Mindenki!

  2017 aug 18-sept 5-ig keresünk + 1 főt amerikai kiruccanásunkhoz, jelenleg 3-an vagyunk, és már repjeggyel rendelkezünk, amit viszonylag olcsón sikerült kifognunk, és még foglalható!
  Várjuk azt a lelkes jelentkezőt akinek hozzánk hasonlóan hőn áhított vágya Amerika bejárása, az úticélokat össze fogjuk vetni, és a többség dönt. Jelenleg amik szerepelnek (Miami, Washington (Fehér Ház,…), New York (ide érkeznénk, és innen indulnánk), San Francisco(Golden Gate,…),Las Vegas (Grand Canyon), Los Angeles, Niagara-vízesés, Yellowstone Nemzeti Park
  Utazás repülővel,autóval(bérlés), és busszal történne Amerikán belül. Célunk egy olyan embert találni, aki szereti az effajta kihívásokat, és mindenképpen vidám természetű ember legyen :) Az angol nyelv miatt nem kell parázni, párom tökéletesen beszél angolul, és élt 1,5 évet Amerikában.

  Várjuk jelentkezésedet!:)

  Alexa és a többiek!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #460656 Hozzászólás

  Kis Ibolya

  Szia Alexa, én 27éves vidám, pörgös lány vagyok, nagyon szívesen tartanék veletek, viszont január közepéig nem tudom teljesen biztosan megígérni.
  Ha január közepe felé visszajelzek az még belefér?
  Becslésed szerint mennyiből jönne ki ez az egész történet személyenként?
  Az emailem : Ibolya.ks@gmail.com
  Vegyük fel inkább emailben a kapcsolatot

  Üdv, Ibolya

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Utazás U.S.A. 2017 augusztus
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.