Utazás USA Nyugati partján

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Utazás USA Nyugati partján

 • Indította
  Témakör
 • #17148 Hozzászólás

  Surgi

  Áprilisban szeretnék Kanadából (Caégaryból) elindulni a Nyugati parton Los Angeles-be, mivel menjek, hogy minél többet lássak. Van rá négy hónapom, hogy leutazzam.
  Van-e valakinak, valamilyen tanácsa az utazással kapcsolatban, hogy mire kell vigyázni, esetleg hogy tudok alkalmi munkát vállani stb.
  Ezen kívül hogyan vigyem magammal a pénzemet, hogy biztonságos legyen.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #172781 Hozzászólás

  Lala

  boldizsar

  A nyelvtanfolyam story teljesen igaz. Irjal a Boldizsarnak (email: 45834@canada.com) es majd o felvilagosit. Szuper dolog, en s megcsinaltam. Lala

  #172780 Hozzászólás

  Gabriel

  nyugati part

  Kanadaban nincs ok aggodalomra de az USA-ban nem art ha vigyazol, mert mindenki pisztollyal kozlekedik es az emberek durvabbak. Keszpenz az fontos, meg VISA kartya amit elfogadnak altalaban mindenhol. A tengeren kivul nem sok erdekeset fogsz latni, de azert meger egy kalandot. GABI

  #172779 Hozzászólás

  zk

  latnivalo

  ha erdekelnek a termeszeti latnivalok azokbol boven van es akkor a 4 honap nem is lesz sok! Bereljel ki egy autot, vegyel egy nagy reszletes terkepet es amennyire tudod jard be az orszagot. Probaljal kis utakon menni ott mindig sok a latnivalo. A magas hegyeknel vigyazzal ott meg keso nyaron is akad ho!

  #172778 Hozzászólás

  dodi

  jo szorakozast

  ene eltem seattlebe, voltam portlandba, es los angelesben is sok latnivalo van eszakon kezdjuk seattlenel ahol el tudsz tolteni egy par napot a pike market place az mindekep p meg a belvaros a monorail megeri neked. Egy baj van hogy draga a varos portlandnak rengeteg hidja van es tiszta egy tipikus metropolitan varos ahol szerintem sokat idozni nem erdemes de lehet hogy mmunkat itt talalsz a legkonnyebben. Los angeles es san francisco meg kornyeke,seaworld, universal studios, santa barbara es mas helyeket nem szabad kihagyni, minden jot Dodi!!!

  #172777 Hozzászólás

  Rotaru-Varga Adam

  Negy honap alatt Los Angelesbe…

  haliho,
  Negy honap alatt szerintem gyalog is le lehet erni Los Angelesbe :) Jo hogy ennyi idod van ra. Gondolom autoval tervezed. Szerintem mindenkeppen erdemes a hegyekbe is bemenni, bar lehet hogy azokbol mar eleged van. Es ha tenyleg a nyugati _part_on akarsz menni, kezdjed Vancouverbol. A Vancouver szigeten van egy-ket latnivalo. Allitolag.

  Adam, vancouverbol.

  #172776 Hozzászólás

  Gergelics

  Penzhordas

  Penzt, ha maradsz az USA-ban vagy Kanadaban, hordhatod bankkartya es hitelkertya formaban (ezekrol csaknem barhol kitudsz venni, illteve fizetni veluk) plusz megkb. 100 dollar keszpenz ami nem szazasban van. A PIN kodjaid 4 szamjegyuek legyenek, de azt hiszem ma mar mindegyik az, es lenyegeben ez mas orszagoknal szokott elojonni. Csekkfuzet szinten nem art ha nalad van, de valojaban nem is sokat er.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Utazás USA Nyugati partján
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.