Utazási biztosítás

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Utazási biztosítás

 • Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  tomi 19 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #4818 Hozzászólás

  M. Dezsõ

  Utazasi biztositasi lehetosegek erdekelnenek egy negy hetes uthoz Indiaba. Sok rosszat hallottam e teren (kirablas utan a biztosito is cserbenhagy; fotofelszerelest nem vallalnak, stb.), ha tud valaki jot mondani kerem irjon. Mas: kinek mi otlete van hol a legbiztonsagosabb hordani keszpenzt egy ut alatt.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #98717 Hozzászólás

  tomi

  kzzol@hotmail.com

  Kedves Aniko
  megtudnad adni az STA pontos cimet????

  #98716 Hozzászólás

  B Sándor

  A fontos dolgokat ajánlott egy “lapos övtáskában” tartani, amit aztén a nadrágod (szoknyád, lungid, stb.) alatt!!! hordasz.(Samsonite, vagy varatsz…)Ne izgulj, nem fog zavarni, pár nap alatt hozzád nõ.A benne levõ holmi átnedvesedhet, tudod, be van dunsztolódva, ezért érdemes bentrõl kifele pakolni fontossági sorrendben. Pl. kezdetnek jó az oltási könyv (ha baj van úgyse segít sokat).
  Jó ha két rekesze van és egyikben csak a papírpénzt tárolod, ezt a zsebet használod a legtöbbet, mem keverednek a dolgok, nincs hiszti hogy már megint hol az útlevesem.Érdemesebb többségében csekket vinni (és az is dolcsi legyen) mert mindenhol jobban váltják mint a chas-t ( viszont bankzáróra után szükséged lehet rá)A másik apróság egy kicsi zseb a nadrágod belsejében (kb telefonkárta méret).Ne felejtsd mosásnál kiüríteni.Ide rejted a tartalék cuccodat – a csekkjeid számát,fontos címek, fénymásolatot a biztosításodról repjegyrõl, az útleves fontos oldaláról (nem helyetesíti azt de segit az új megszerzésénél) és a dolcsit (meg amit jónak látsz, túl sok nem fér bele).Ezt az egész pakkot érdemes elcserélned a társaddal, ha van.
  jó ha zacsiba rakod mert a másolópapír nem bír sokat.Ja és nem akarnak percenként kirabolni!!! Nyugi jó ország de legyél óvatos. Na csá!

  #98715 Hozzászólás

  Gati Aniko

  STA Travel

  USA-ban az STA travel 2000 dollarig biztosit barmi csomagot ami utazik veled + betegseg + keses + stb., meg akkor is ha magyar utleveled van. Feltetelek teljesen normalisak es ha kirabolnak, leutnek, megkeselnek meg szamithatsz is rajuk. Ajanlom oket, nem tudom viszont hogy otthon el lehet-e erni e szolgaltatasukat. Aniko

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Utazási biztosítás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.