Utazási kártya

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #6742 Hozzászólás

  Kiss Gizella
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nagycsaládos anyuka vagyok 2 pici unokával.A családunkat a szereteten kívül az utazás öröme is összeköti.A családom megtalálta a módját,hogy a lehetõ legjobb,legolcsóbb feltételekkel, de lehetõleg 3vagy négy csillagos helyen pihenhessen.

  Az utazok.hu oldalán prémium utazási kártya vásárlásánál írja be az alábbi kupon kódot és 20%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg az utazási kártyát,amely további 20-60%-os kedvezményt biztosít 1 éven keresztül korlátlan utazáshoz az ország 2400 szállás és vendéglátóhelyén.Alkalmanként akár 10 fõt is magával vihet szintén akciós áron.KUPONKód:OQ4uyq Akár több tulajdonosa is lehet lényeg, hogy egy tulaj ott legyen a szolgáltatás igénybevételénél és akár 10 fõt is magával vihet akciósan.Én 3 éve használom a Prémium gold kártyát ami külföldi kedvezményeket is ad.A gyerekeim is tulajdonosok így vihetik a barátokat is akciósan! kb:150-200.000 ft-ot spóroltunk 10 fõs családommal 2 tulajdonos névvel.

Hozzászólás: Utazási kártya
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.