Utazasokrol visszamaradt penzermek

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Utazasokrol visszamaradt penzermek

 • Indította
  Témakör
 • #3640 Hozzászólás

  Rupias

  Mit lehet, erdemes tenni az utazasaimrol visszamaradt penzermekkel, van minden Seychellestol Panamaig, Pakisztantol Fijiig, PNGtol venezuelaig.

  Egyik kollegam szivesen venne oket, en eddig sajnaltam kidobni vagy szetosztani, de belatom, hogy evek alatt semmire sem hasznaltam, csak rakosgattam oket dobozbol dobozba.

  Szoval otlet, mit erdemes kihozni beloluk? Nem onkentes gyujto jelentkezeset varom, hanem barmifele otletet a hasznositasukra, akar kepet csinalni a falra beloluk csak hasznositsam valahogy, mert hiszen jo emlekek kotnek hozzajuk. Ha otlet nincs, odaadom masnak.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #84650 Hozzászólás

  macilaci

  ha pénz kell

  A Skála Metró mögött az Átjáró üzletházban van egy pénzváltó, a világ összes érméjét beváltják, a lejárt papirpénzeket is.(pl: 1dm = 110ft)

  #84649 Hozzászólás

  Attila

  értékesítés

  Én akár meg is venném õket… Hány darabról lenne szó?

  #84648 Hozzászólás

  Bolivar

  Rupias

  Ha gondolod az ebay-en mindenre van erdeklodo, probald meg ott. Sokan gyujtenek apropenzeket a vilag minden reszerol. En egy uveglap koze tettem es a szobam egy “emlek”sarkaban orzom es nezegetem (az emlekek miatt).

  #84647 Hozzászólás

  Change

  For Good

  UNICEF-Change for Good
  For years, UNICEF and the international airline industry have teamed up to give travelers a convenient way to help the world’s children. Through the Change for Good® program, established in 1991, millions of people have donated their unused foreign coins and notes to support UNICEF. To date, the program has raised more than $37.4 million.

  Please take advantage of this opportunity to make a difference in the lives of children around the world.

  You can send your foreign currency directly to the following address:

  U.S. Fund for UNICEF
  ATTN: Change for Good Program
  333 East 38th Street
  New York, NY 10016

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Utazasokrol visszamaradt penzermek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.