Utazasrol megmaradt papirok digitalizalasa

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Utazasrol megmaradt papirok digitalizalasa

 • Indította
  Témakör
 • #5051 Hozzászólás

  Palivo

  Minden kulfoldi utazasrol, hosszu-hetvegetol a honapos utakig, megtartottam egy utazasonkenti dosszieban minden felgyulemlett papirt: repjegyek, beszalokartyak, szamlak a hotelben, etteremben, vizumokert, belepok, aprobb szorolapok, tankolas-szamlak, emlek-ficnik, elokeszuleti pairok, naplok, helyi feljegyzesek, stb. Utankent 1-2-3 ujjnyi vastag paksametak.

  Ezeket edes emlekkent, cegem es adohivatalfele valo elszamolasra, ujabb a tersegbe vezeto utak tervezesehez, illetve cikkirashoz hasznalom, orzom.

  A gond az, hogy kezd tetemes mennyiseget kitenni az egesz gyujtemeny. Van vagy 15 evi, evi 5-8 utazasrol egy-egy dosszie.

  Keredesem, ha egy jobbminosegu digitalis kepet csinalok mindegyik papirficinirol akkor az eredeti papirok kidobhatova valnak, vagy ezt ne tegyem? Ha nem is kezdem visszamenoleg lefotozni a dolgokat, de a jovobeli utakrol erdemes-e esetleg igy egy digitalis file-t fenntartani? Jobbminosegu fotokrol, leolvashato minden adat ill. ha kell ki lehet nyomtatni.

  Velemeny?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #101233 Hozzászólás

  dudus

  Egy

  reszuket fel ragaszthatod egy kartonra montaj szeruen, izlesesen elrendezve, bekeretezed es falra akasztod. Igy allandoan latod oket s a barataid szinten.

  #101232 Hozzászólás

  Gyula

  Szerintem tartsd meg õket

  Helló!
  Be lehet digitalizálni egy akármilyen szkennerrel mind a két oldalukat, de az már nem az igazi. Én is el szoktam tenni a belépõket, számlákat, jegyeket még néha papírpénzeket, cimkéket, repjegyeket, telefonkártyákat stb. Utanként én a repülõrõl hozott hányászacskóban tartom õket (nem használtban :-))) ) és cipõsdobozban.
  Szerintem eredeti formájukban maradnak igazán emléknek.
  Üdv
  Gyula

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Utazasrol megmaradt papirok digitalizalasa
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.