Utazótárs Dubaiba

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Utazótárs Dubaiba

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #461218 Hozzászólás

  Traveler

  Sziasztok,

  Tervezek egy 1 hetes utazást májusban Dubaiba és keresek egy utazótársat fiatal lány személyében, aki régóta szeretne végre eljutni ide de nem talált eddig partnert rá ilyen-olyan okokból. Változatos, és tartalmas programot igyekszem szervezni sok kirándulással, így a jó kedv és rengeteg új élménnyel gazdagodás garantált. A költségek természetesen feleződnek a félreértések elkerülése végett. Hotel 4*-os és a helyi nevezetességeket kocsival fogjuk bejárni.

  Ha érdekel, akkor tüntesd fel az email címed a kommentben és majd felveszem veled a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban.

  28/F

  Üdv:
  Traveler

Hozzászólás: Utazótárs Dubaiba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.