Úti-munka-társ külföldi munkára!?

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Úti-munka-társ külföldi munkára!?

 • Indította
  Témakör
 • #36041 Hozzászólás

  Gigi

  Sziasztok! Van köztetek olyan aki esetleg mostanság tervezi, hogy pár hónapot az UK-ban töltene valamilyen munkával? (au-pairkedés, mezõgazdasági munka, stb – táncos és hasonló munkák kizárva!!!!!!!!!!) – Én júniustól szeptemberig mennék ki, s gondoltam, jobb lenne ha nem egyedül vágok neki az ismeretlennek. Tehát ha van köztetek olyan normális felfogású lány bármely életkorból, aki társulna, hogy ne egyedül menjen, az írjon!! Fiúk ez nem társkeresõ :-) van barátom, tehát csak lányok írjanak! (hozzátenném, hogy “egyéb” szándékaim sincsenek, még mielõtt valaki félreért!! :-)) ) Ezen túlmenõen minden elképzelésre nyitott vagyok. Angol nyelvtudás van.
  Üdv,
  Gigi
  aranyalma@hotmail.com

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #354539 Hozzászólás

  LEON

  Katalin Birónõn nem találkoztunk?

  Katalin Birónõn nem találkoztunk?

  #354538 Hozzászólás

  Wica

  Giginek

  e-mail ment…. érdekel a dolog.

  #354537 Hozzászólás

  valaki

  ibizza vagy mallorca.

  Menjetek oda, tele van meloval mindenhol. Nagyon megeri, 1-2 nap es pincer/pincernö, éttermi munka, takaritas, barmi. Lehet ez engem is erdekelne, csak nincs kivel menni

  #354536 Hozzászólás

  Dya

  hali itt egy csaj

  Szija Gigi!
  Gondoltam írok neked, mert nekem olyan terveim vannak, h ogy szívesen melóznék külföldön a nyáron. Spanyolo és Anglia különösen érdkel. Angolul igaz alapfokon csevegek, szóval sok szót ismerek de a nyelvtanommal súlyos gondok vannak. Én németes vagyok, de nagggyon szeretnék ráhangolódni az angolra, és pénzt sem ártana mellette keresni. Amúgy én közgázhallgató vagyok fõsulin. június közepe felé véget ér a vizsgaidõszakom, és onnantól enyém a nyár, szóval belevágnék a dologba. Nincs konkrét barátom, és nekem sincsenek más terveim:) Asszem nem is vagyok olyan unalmas személyiség, legalábbis remélem, hogy nem untatnánk egymást. Ha sokat nevetsz, akkor kibírod mellettem.:)
  pussz: írj, hogy mit gondolsz: dia-e-mail@freemail.hu

  #354535 Hozzászólás

  Gigi

  Nem :-)

  Bocsika, de fentebb említettem, nincsenek egyéb céljaim az utazással. Keress magadnak valakit akivel szórakozol, ok? :-)

  Továbbra is várni fogom a normális jelentkezõket! Tisztán a célból hogy ne kelljen egyedül menni. No sex. Itthon vár a kedvesem. :-)

  Gigi

  #354534 Hozzászólás

  Anett

  Érdekelne

  Van barátod? Ez hosszú idõ sex nélkül ha benne vagy kielégíthetjük egymást.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Úti-munka-társ külföldi munkára!?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.