Utinaplo vezetese

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Utinaplo vezetese

 • Indította
  Témakör
 • #3899 Hozzászólás

  Erno

  Ti hogyan (notesz, laptop, diktafon), milyen gyakran (naponta, mikor ratokjon, ut vegen), milyen reszleteseggel rogzititek utjaitok csodait es szivasait?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #87069 Hozzászólás

  Gábor

  Maximum

  néhány kulcsszavat leírok egy füzetbe. Aztán itthon emlékezetbõl+térkép, fényképek alapján megírom az utat.

  #87068 Hozzászólás

  Pó apó

  így

  A túranadrágom zsebében ott van kéznél a füzet, toll. Ha ráérek éppen (megy a busz, ülök a padon stb. inkább az az apróságokat, vagy ha valami szituáció megtetszik, néhány szóban felírom, amirõl itthon beugrik a dolog. Néha furcsán néznek a járókelõk az emberre, amikor hirtelen elõkap egy füzetet és buzgón jegyzetel.

  #87067 Hozzászólás

  Sajo

  Fenykep es emlekezet

  Amit erdemesnek tartom, azt igyekszem megorokiteni…aztan itthon a fenykepek albumozasakor idonkent odairom a fenykep melle amit gondoltam/gondolok.

  Sajo’

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Utinaplo vezetese
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.