utitárs

 • Indította
  Témakör
 • #42952 Hozzászólás

  Anita

  -a lennék Törökországba induló stoppos(ok)nak, írjatok, mielõtt nélkülem vágnátok neki!Olcso vonat-megoldás is szóba jöhet!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #410923 Hozzászólás

  Tamás

  Szia Anita

  Teljesen meghökkentem amikor olvastam a törökországi felhívásodat, tavaly valahogy ugyanígy bukkantam az angliaira. Aztán ha még emlékszel, együtt indultunk el, s kóboroltunk egy darabig, Londonban. Aztán talán egyszer beszéltünk, de nem tudok rólad semmit, pedig érdekelne mi történt veled azután, hogy elváltunk. Képzeld nemrég láttam egy filmet londonról és a jó kis építkezés, ahol aludtunk, az már nincs ott. Arra gondoltam, ha nincs ellenedre találkozhatnánk valamikor, hárman a Marci, Te és én, megnézhetnénk az Angliai filmünket. Irj ha nincs ellenedre. Amin pedig most meghökkentem az az, hogy /a sors iróniája/ én is törökországba készülök, csak én szeptemberben és repülõvel. Ja meg közben voltam Arizónába, s elmentem a colorado-hoz,megnéztem aa grand canyont, lélegzetelállító!! Na ennyit!
  ird meg légyszives a jó ímélcímed.
  Szia
  Tamás

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: utitárs
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.