Utítárs a Maldív szigeteken

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Utítárs a Maldív szigeteken

 • Indította
  Témakör
 • #42580 Hozzászólás

  Pop Marius

  Sziasztok!
  Tervezek egy kirucanás a Maldív egyik szigetén. Még tájékozódom hogy hogyan éri meg oda menni, de ettõl függetlenül amit eddig találtam az hogy ha többen megyünk akkor a szoba, bungálow olcsóbb jön ki per személy!

  Ez ügyben ha valaki ugyan ugy magányos, nincs kivel mennie, tartaná velem, az írjon!

  Pop Marius

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #404220 Hozzászólás

  Bibi

  Marina

  Igazából nem is a repjegy a drága, szerintem, hanem minden más!
  Egyébként pedig kis gyerekekkel tilos a vízibungi! Ha akarnád sem lehetne és ez nem pénz kérdése. Minden szigetnél megvan, hogy mennyi a korhatár és az tuti hogy 5,6 éveseknél ez felejtõs!
  A last minute pedig nem egészen az, fõleg fõszezonban. Tavaly már a szezon kezdete elõtt le volt foglalva minden a következõ 4-5 hónapra azon a szigeten, ahova szerettem volna menni. Persze pl. Sun Island-re lehet hogy lessz last minute, mert ott van vagy 400-500 bungi. Na de nekünk az már túl sok ember….
  Kenya, az jó, már mi is megjártuk, de a Maldív szigetekkel nem hasonlítható, arról már nem is beszélve, hogy oda nem vágyom vissza, a Maldívokra pedig legszívesebben oda költöznék! :)

  #404219 Hozzászólás

  Lacek

  nahát

  De hát ez Maldív, nem Thaiföld! Maldívra éjszaka, és hajnalban visznek oda mindent, ami kell a túristáknak, és mégis van minden. Ez nagyon költséges! Ráadásúl a vizibunginak csak a felára 400e-700e két hétre.

  #404218 Hozzászólás

  Marina1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszi

  Köszi a választ,igen átnéztem már ezeket a szállodákat és napi 200 euronál olcsóbban nem találtam semmit. A gyerekek nem hagyhatók itthon mert 5,6 évesek és nincs “gyerekmegõrzõnk”, meg rájuk is fér egy kis téli napfény, de azt hiszem hogy ezt az uticélt a lottó 5-ös utánra hagyjuk. Tavaly volt a neckermannak last minute csak chaterjegyei kb. 60 – 80 e + tax-ért. Jól hangzott de ilyen szállásárak mellett…., ugyhogy marad Thaiföld vagy Kenya és társai. Ezek is szuper helyek, de jó lett volna egyszer egy ilyen vizibungit kipróbálni. Csak hát nem mindegy hogy egy család kijön 6-800.000,- bõl vagy 1-2 millióból.

  #404217 Hozzászólás

  Bibi

  ja2

  Még valami. Mi az ltur.com-on foglaltunk. Ha nemszámít nektek, hogy pl. Bécsbõl kell indulni, akkor ezt is ajánlom figyelmedbe.
  Ha külön akarjátok szervezni (repjegy, szállás+ellátás+transfer) akkor közvetlenül a szigettel kell kapcsolatba lépni és mailben mindent lerendezni. De abban nem vagyok bisztos, hogy sokkal olcsóbban jöttök ki!

  #404216 Hozzászólás

  Bibi

  ja

  A maldiv.lap.hu-un kedvedre válogathatsz! Egyébként pedig az hülyeség, hogy csak 5 csillagos szigetek vannak, AI ellátással. Akár csak reggelit is kérhetsz, csak nem éri meg, mert 1 üveg víz is 3-4-5 dolcsiba kerül, szigettõl függõen. Õszintén szólva, én csak akkor vinném a gyerekeimet magammal, ha nemszámítana, hogy mennyibe kerül. Nekünk tavaly februárban “last minute” 2 fõre/10 nap,FP, kb. 1 mill. volt az út költõpénzel. És ha kicsik a gyerekek, úgy sem tudják értékelni, ha meg már nygyobbak, akkor annál drágább a nyaralás és akinek nem telik rá, szerintem ez is számít…. Na de mindenki döntse el saját maga.
  Egyébként pedig van egy olyan sziget (amirõl én tudok) ahol van játszótér, gyerekmegõrzés, meg amit akarsz. (Csak pénzed legyen). A neve: BANDOS, azthiszem 4 csillagos.

  #404215 Hozzászólás

  Marina1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  él még ez a topik?

  Lenne egy kérdésem. Morfondiroztunk Maldivi utazáson mert néha ki lehet fogni normális áron repjegyet, de mindig elriasztott a szállások csillagászati ára. Utazási irodával szóba se jöhet mert 4-en vagyunk 2 gyerekkel, és az túl sok lenne. A neten sokat keresgéltem és szinte csak 5*-os luxusszállókat találtam all inclusive ellátással. Ha valaki tud arról, hogy léteznének sima 3*-os szállók, vagy bungik elfogadható áron közvetlenül vizparton, az kérem irja meg hgy milyen honlapon találom meg ezeket, vagy ha van saját tapasztalat azt is örömmel veszem. Köszönöm

  #404214 Hozzászólás

  Pop Marius

  to jesse

  szia. térjünk a kambo@freemail.hu mailemre !
  mit jelent az AI? mennyi idõre gondoltál ?
  hát ugy márciusban szeretnék menni!
  Az árak miatt 1 hét, de ha te tudsz valamilyen olcsóbb megoldás akkor lehet 2 hét is!

  Várlak a mailemre!

  Ciao
  Marius

  #404213 Hozzászólás

  jesse

  maldives

  en mar voltam itt. mikor szeretnel menni, mennyi idore! elmegyek veled, de maradhatnak hosszabb idore is! persze akkor nem AI

  #404212 Hozzászólás

  pop marius

  to katilaci

  beszélhetünk magyarul, románul, olaszul, angolul however you’d like!

  #404211 Hozzászólás

  katilaci

  nyelvi problémák

  Te milyen nyelven akarni beszélni your útitárs?!

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Utítárs a Maldív szigeteken
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.