Útitárs + autó keres bulgariai nyaraláshoz

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Útitárs + autó keres bulgariai nyaraláshoz

 • Indította
  Témakör
 • #39154 Hozzászólás

  ekka
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Aug 18-21. indulással terveztünk Bulgariaba kb egyhetes túrázós, barangolós, tengerpartos nyaralást lehetöleg olcson( camping, apartman). HA kedvet éreztek s társulnatok, irjatok! edit_gb84@yahoo.com

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #365578 Hozzászólás

  emailed nem mûködik

  Szia, visszajön a levél azzal, hogy nincs ilyen postafiók: edit_gb84@yahoo.com
  Én is Bulgária felé igyekszem kb. vasárnapi indulással. És nem utolsósorban olcsón. :) Nagyon szeretek túrázni, bár most elsõsorban nem hegyet mászni készültem, de nincs semmi kõbe vésve. Eredeti szándékaim szerint stoppal mennék, (amerre visznek :) ) és járom a vidéket, emberekkel beszélgetek, ismerkedek. Holnap (pénteken) Budapesten járok, ha esetleg ott vagy és komolyan tervezitek az utat, összefuthatnánk. Kérlek küldj emailt a pavlov@freemail.hu címre a tel.számoddal, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Útitárs + autó keres bulgariai nyaraláshoz
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.