Utitárs gyerekkel

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Utitárs gyerekkel

 • Indította
  Témakör
 • #38672 Hozzászólás

  Krisztina5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mi a kislányommal tervezünk tengerparti nyaralást,elsõsorban Törökországra gondoltunk valami gyerekbarát szállodára.Én 33,a kiscsaj 6 éves.Hasonló korú anya-gyerek utitársra gondoltam,az uticél természetesen változhat.Sajnos az apuka nem tud velünk jönni.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #363859 Hozzászólás

  Krisztina5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszi

  Köszi,de én mindenképp repülõs útra gondoltam!

  #363858 Hozzászólás

  görögország?

  Uticél Evia sziget, még két szék üres a 9 bõl.gyerek 3 (12-16) 4 felnõtt, de mi apartmanozunk.ha utba esõ szállodába mész, szivesen elviszünk. költségmegosztással.

  #363857 Hozzászólás

  Krisztina5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  még várok..

  Köszi az invitálást,de Egyiptomba inkább majd egyedül szeretnék elmenni késõbb,hiszen ott érdemes mindent megnézni,gyerekkel nem hiszem,hogy ez menne.Most egy minden igényt kielégítõ szállodás-pihenõs nyaralást terveztem ami neki jó,egész nap játék stb…

  #363856 Hozzászólás

  Hanan
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  útitárs

  Én nem vagyok gyerekes,de ha érdekel titeket Egyiptom,oda jöhetnétek velem…A szálloda nem drága, baráti,és biztos lesznek családosok is.Lásd: alábbi topik.:-)

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Utitárs gyerekkel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.