utitars keresö

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső utitars keresö

 • Indította
  Témakör
 • #35826 Hozzászólás

  Fekete Károlyné
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Münchenböl- Debrecenig utazom nov.22 szemelyautoval 3 szabad helyem van vissza 25 vagy 26-an.havi rendszeresseggel 20 körül.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #353542 Hozzászólás

  Fekete Károlyné
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  utitars

  Szia. Örülök hogy valaszoltal,sajnalom hogy most nem tudunk eggyütt utazni,de barmikor irhatsz,hatha eppen akkor megyek en is haza.De hi irsz a freemail cimemre irj azt biztos hamarabb megnezem.ketty64@freemail.hu Neked is jo utat.

  #353541 Hozzászólás

  Kõvári Sarolta
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nov. és dec.

  Szia!
  Köszönöm a választ!

  Én ebben a félévben tanulok itt Münchenben, de néha azért szeretnék haza utazni a családom miatt. Novemberben valószínûleg a 29-és hétvége lenne jó nekem, decemberben pedig valószínûleg csak 23-án vagy 24-én tudnék utazni sajnos, mert hétfõn még biztos, hogy órám van, lehet, hogy kedden is. Nem tudom sajnos, hogy mennyibõl lehet kihozni az utat, ha ketten megyünk. Azt tudom csak, hogy a jövõ héten elvileg valaki 30 Euróért elvisz Pestig. De egyébként nem vagyok képben, ezért is kérdeztem rá. (Nem csak neked írtam, gondolom, megérted)

  Nem tudom, hogy tudunk-e együtt utazni, de mindneképp sok szerencsét kívánok az útitárs kereséshez!

  Kõvári Sarolta

  #353540 Hozzászólás

  Fekete Károlyné
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  utitars

  A decemberi indulast pontosan meg nem tudom,azt ha elmentem Magyarorszagra akkor tudom pontosan.Azert irtam körül belül a 20-at.Es ez havi rendszeresseggel 1-2 nap + -.Az arat azert nem irtam mert attol függ mennyien vagyunk es ki honnan csatlakozik,es menyi ideig tart velem.En nem reg jöttem ki Münchenbe es meg muszaly haza mennem a csaladom ott el.Azert tettem a hirdetest mert egyedül menni minden honapba sokkba van.Remelem nem baj ha tegeztelek.Egyebkent nov.-ben te mikor mennel?Bocs ha kerdezem ,te kint laksz vagy dolgozni jarsz csak ki?De szerintem az aron nem veszünk össze realis arat szeretnek kerni.Szivesen veszem ha te is ajalsz arat ha ketten megyünk akkor mennyi,persze ha többen lennek kevesebb lesz.Varom valaszod es örülök hogy irtal.

  #353539 Hozzászólás

  Kõvári Sarolta
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Münchenbõl utaznék

  Kedevs Hirdetõ!

  Én Münchenbõl utaznék Magyarországra, azon belül Pécsre, illetve vissza, és Budapestig illetve Budapesttõl szívesen csatlakoznék. De sajnos a november 22-i hétvége nem a lektökéletesebb számomra. Viszont érdeklõdnék, hogy Karácsony körül is utazik-e, illetve az árra is kíváncsi lennék.

  Kõvári Sarolta

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: utitars keresö
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.