Útitársakat keresek

Kezdőlap utazas.com Fórum Telekocsi Útitársakat keresek

 • Indította
  Témakör
 • #49310 Hozzászólás

  Sziasztok!
  Április 28-án viszem barátnõmet Verbániába, Trieste, Pádova, Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Milano érintésével autóval.Az útiköltség természetesen kedvezõen és az úti cél függvényében lesz kiszámolva!Mi amúgy is mennénk és nem veletek akarom kifizettetni az út árát csak ha már van két hely a kocsiban akkor szívesen viszek magammal bárkit és a költségek is megoszlanak így mindenki jól jár! :D Ha valakit érdekel az ajánlat nyugodtan írjon!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #451890 Hozzászólás

  Évi40
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Társulnék

  Sziasztok!

  Van még hely a kocsiban?
  Mikor, honnan mennétek pontosan?
  Szívesen beszállnék Milánóig… onnan tovább utaznék Spanyolország felé, Almeríába.

  20/211-1462

  Köszönettel!

  #451889 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Ez az április 28-ai idõpont már fix? Nekem május 7-én reggelre kéne pont Verbania-ban lennem, talán 1 nappal elõbb még belefér. Sõt, embert is tudok magammal hozni, mert 4-en megyünk, abból 1 biztos jönne velem.
  Vissza is jöttök/jössz?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Útitársakat keresek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.