Utitársat keresek a Mûvészetek Völgyébe

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Utitársat keresek a Mûvészetek Völgyébe

 • Indította
  Témakör
 • #38138 Hozzászólás

  Ildi15
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  2006. 07. 31. és 08. 04. között utitársat keresek a Mûvészetek Völgyébe. A campingezés olcsó szokott lenni: 500 Ft/fõ.
  Érdekes programokat néztem ki: barlangászás, jazzkoncertek, kézmûves tevékenységek. 35 éves (énekes) nõ vagyok, két gyermekemmel megyek ( 12 és 14 éves )lányom mûvészlélek, fiam vízimádó. Sok barátom van, de ilyen szempontból punnyadtak, nem érdekli õket sem az utazás, sem a bulizás koncerteken. Annak örülök, hogy gyerekeim benne vannak a kultúrált szórakozásban, de szeretném már felnõtt emberrekkel, netán egy férfivel is megosztani az élet örömeit.
  De az se baj, ha hasonló érdeklõdésû nõk jelentkeznek, akikkel együtt kereshetjük a társaságot és mellesleg a nagy õt.
  Gyermekeim is én is barátkozó, optimista emberek vagyunk. Sajnálom, hogy interneten kell optimista embereket keresnem, de gondolhatjátok, hogy nem írtam volna, ha spontán módon lehetett volna.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #362406 Hozzászólás

  Ildi15
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Válasz

  Szia Pintyes! Láttam és kösz, hogy megadtad a telefonszámod, de azt is láttam egy másik hozzászólásodban, hogy az a bizonyos dalmáciai nyaralás amit last minute ajánlottál korábban kezdõdik, mint ahogy nekem jó lenne. Én szinte minden hétvégén énekelek, s sajnos nagyon ki van számítva, hogy mettõl meddig utazok. Igen szeretk utazni, a Mûvészetek Völgyébe már évek óta járok, oda egyszerû eljutni, de Horváto-ba már nem annyira. Tavaly pl. voltam Izraelben fillérekért két hetet. No9 meg a Laci nevû hirdetõ nem válaszolt.
  Asszam az lesz a jó, ha felhívlak. Horvátho-ról én egyelõre csak álmodozom, mert pénzem nincs sok és két gyerekemmel utaznék. Mûv. Völgye olcsó: 500 Ft/ fõ / nap. Gondolom a Horváth tengerpart hangyányit többe kerül. Üdv.: Ildi

  #362405 Hozzászólás

  Ildi

  Szia! Látom tervezgetsz programokat nyaralás Horvátországban kirándulás a Mûvészetek völgyébe, ezek szerint szeretsz utazgatni a nyaralásra nem irtál vissza megadtam a számomat nem is hívtál vissza de nem baj. Ajánlom figyelmedbe honlapomat http://trogir.inf.hu ha meglátogatod kicsivel többet tudsz már róla. emailt is irhatsz és a részleteket is ki tárgyalhatjuk.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Utitársat keresek a Mûvészetek Völgyébe
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.