útitársat keresek Dubaiba

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső útitársat keresek Dubaiba

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #359611 Hozzászólás

  Tisztelt Ál-István, alias Gábor!

  Tisztelt Gábor /István/ Úr!Ha Ön más hozzászólók nevében ír, akkor legalább próbálja meg élethûen utánozni õket, ugyanis az igazi István egyáltalán nem használt nagybetûket, sem a nicknevében, sem pedig a hozzászólásaiban, ellentétben Önnel, Kedves Gábor! Ezen kívül az is feltûnõ, hogy fenti szösszenete majdnem pontosan akkor íródott, amikor a másik topikba írt fenyegetései! Tanulnia kellene még, Tisztelt Uram!

  #359610 Hozzászólás

  Tisztelt István Úr!

  Szívesen Önnel tartanék a távoli Tahiti szigetére, de anyagi körülményeim ezt jelenleg nem teszik lehetõvé! Bízom azonban az Ön nagyvonalúságában, abban, hogy ki tudna segíteni az útiköltség egy részével! Magamról annyit, hogy kellemes modorú, tisztelettudó, udvarias, nagyon okos és mûvelt, szerény, jólnevelt, és erkölcsi kérdésekben kissé talán konzervatív felfogású, ám a 21. század követelményeinek mindenben megfelelõ, 30 éves, alacsony, pocakos fiatalember vagyok! Kötelességtudatom és munkaszeretetem példamutató, a szabadidõmet pedig intellektuális és illedelmes csevegéssel szoktam tölteni. Várom Megtisztelõ Válaszát! Maradok Õszinte Híve és Tisztelõje: Losonci Péter

  #359609 Hozzászólás

  istván

  tahiti

  nyaralni megyek 10 napra
  jössz?
  383.000 forint az air france jegy, kell usa vizum, mert a gép los angelesben leszáll és kell 100.000 költõpénz minimum.
  ennyi

  #359608 Hozzászólás

  Sarah

  István

  Szia :) Mit csinálsz ott? Hogyan lehet kijutni Tahitire? Adnál mail címet?

  #359607 Hozzászólás

  szia István

  aranyos vagy,de Tahiti nem vonz jelenleg,talán majd egyszer….
  Dubai a nagy álom!!!

  #359606 Hozzászólás

  istván

  gyere inkább tahitire

  jobban jársz
  dubai egy beépített siófok, nagy pocsolya, tahiti a nyugalom szigete

  #359605 Hozzászólás

  Tibi

  Szia Tündérke!

  Az elmult idöszakban többször is jártam Dubaiban,ha bármi segitségre lenne szükséged,irj nyugodtan,segitek amiben tudok.
  tomcso@freemail.hu

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: útitársat keresek Dubaiba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.