Utitársat keresek Görögország Sarti 2006 aug-i ind.

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Utitársat keresek Görögország Sarti 2006 aug-i ind.

 • Indította
  Témakör
 • #34921 Hozzászólás

  Üdv!

  Egy fõ utitársat keresek most augusztusban, vagy csatlakoznék valakihez, valakikhez, hogy az apartmanért ne kelljen felárat fizetni-nünk.

  Mielöbbi választ várva szép napot!

  Tamás

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #350608 Hozzászólás

  szimpi 5let

  Szia Anetta!

  Nem gond amit írtál, hiszen nem feltétlenül az ismerkedés lenne a lényeg, hanem az utitárs, hiszen én nem nagyon akarok ott a településrõl kimozdulni, hanem csak a parton leszek egész nap. Így a lényeg az volna, hogy a szállásnál ne kelljen egyágyas felárat fizetni, se nekem, se Neked.
  Amúgy a kérdésedre válaszolva 28 múltam, sportos testalkatom van 192 cm-rel.
  Mikor, miként lenne jó Neked, hogyan jönnél? Feljösz Bp-re? ilyen és ehhez hasonló kérdések véget jó lenne egyeztetnünk, ha továbbra is komolyan gondolod! twiniel@citromail.hu a címem

  Szép napot!

  Tamás

  #350607 Hozzászólás

  anetta1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  utazas

  szia Tamás

  Remélem meg nem utaztál el. Nevem Anetta 26 eves vagyok, Szatmáron (Erdely)lakom, cégtulajdonos vagyok, nem vagyok sovany, 85 kg 175 cm magas, gondolom ezt tudnod kell.
  Utazzunk eggyütt !

  varom válaszod, irjal magadrol is.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Utitársat keresek Görögország Sarti 2006 aug-i ind.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.