útitársnõt keresek

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső útitársnõt keresek

 • Indította
  Témakör
 • #37556 Hozzászólás

  laci

  Útitársnõt keresek hazai-, külföldi utazásokhoz,gyalogos vagy biciklis túrákhoz, valamint közös “kultúrálódás”-hoz (úgymint színház, hangverseny,/francia/film, kiállítás stb.). Ha Téged is érdekelnek ezek a dolgok, és nincs ezekhez megfelelõ partnered, kérlek, írj ! A lényeg , azt hiszem, a hasonló érdeklõdés, a szabadidõ tartalmas eltöltése, a gondolatok megosztása, ha több is kialakul, arra is nyitott vagyok. Ezért is írom csak a végén a “számaimat”: 39/170/65.Közgazdász diplomás köztisztviselõ vagyok.Bõvebbet e-mailben.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #359984 Hozzászólás

  kende

  laci

  mégis mi a vérnek tolod ide be 3x egymás után ugyanazt a cuccost? megértjük mink elsõre is, még ha nem is vagyunk diplomás köztisztviselõk

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: útitársnõt keresek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.