Útitársnõt keresek a Seychelle szigetekre

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Útitársnõt keresek a Seychelle szigetekre

 • Indította
  Témakör
 • #38754 Hozzászólás

  szabi

  Szeretnék egy szép,szexi lánnyal elmenni a Seychelle szigetekre,és ott bármire nyitottan viselkedni.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #364122 Hozzászólás

  bombázó

  Szabi !

  Én kb. háromszorosan felülteljesítem az elvárásaidat, értem az elképzelésedet is, de némi zsebpénzre is szükségem lehet ott. Tudod, ilyen nõi dolgok: parfüm, ez-az, stb.
  Szóval: mennyi az extra napidíj ? ;)
  (nem vagyok profi!)

  #364121 Hozzászólás

  Clarisse

  Sikííítok ! :-))

  Vesszek meg, ha ez a “szabi” nem a hírhedt “Bébi” (ismeritek picit régebbrõl?) hím kiadása ! Lehet, hogy ez a “szabi” valahogyan elkapta a fogalmazás- és helyesírásgátló vírust ?! :-))

  #364120 Hozzászólás

  bimbo

  ok!

  Szóval én mennék, mivel Balatonon lakom és semmi kedvem otthon maradni. Viszont nem vagyok nagyon vékony – azért kövér sem, sõt még duntika sem! – és nagyon magas meg ilyesmi. Viszont nem unatkoznál, ha nem is lenne köztünk semmi akkor sem. Attól még ok lehet minden. És ott is vannak nõk, de ki tudja…..

  #364119 Hozzászólás

  szabi

  Seychelle

  Nem tudom ,én komoly ajánlattal jöttem,lángossütésbõl kifolyólag van pénz mehetnénk a szigetre egy kis napozás(napolajat kell hozni)fürdés az óceánban helyi speciál ételeket ennénk homár,languszta egy kis Campari,persze a szex se lenne kizárva mindenkinek jó lenne lánynak aki jönne majd ha szimpátia meglenne neki is és velem a szigeten mászkánánk ,jetskivel az oceánban,hajókirándulás,tengeralatti búvárkodás,bálnavadászat bármi szóba jöhetne,nem kell megijedni

  #364118 Hozzászólás

  gandalf

  egy vékonynak

  Kedves v/cs lány, örülünk, hogy jelenléteddel emeled e fórum fényét, mert tényleg többségben vannak az eszement, unatkozó kanok. De ha nem veszed tolakodásnak, csak nem útitársat keresel te is? Ha esetleg diplomatikusabb formában fogalmazná meg valaki, felkeltené az érdeklõdésed?

  #364117 Hozzászólás

  egy vékony és csinos lány

  lányok!

  aki ezt a cselt beveszi az még szabitól is gyengébb agyilag, pedig õt alulszárnyalni …

  #364116 Hozzászólás

  sir galahad

  ez…

  …És az agyam halkan,csendben ledobta az ékszíjat…

  #364115 Hozzászólás

  szabi

  Christinenak

  Pénzem van bõven ne agódj már voltam arrafelé és nem okoz nekem nehésséget a tiedet is fedezni mert van bõven elegendõ anyagi fedezetem rá. Sok lángosos a balatonnál az enyém és egy után futó kölcsönzõ is. Nem lopptam a pénzt.
  1 csinos fiatal szexi nyitott lányt keresek fontos hogy vékony legyél és helyesarcu a többit én fizetem.Ahogy montad egy vagyon és én nem szeretném el tékózolni ezért kölcsönös szinpátia esetén persze gondoltam arra hogy testi kapcsolattól sem zárkózunk el. nem vagyok vissza taszito csak ez egy különleges kalandnak fogom fel és egy különleges lányt keresek hozzá.Neked szép a neved van és ezért biztos te is szép vagy így ha gondolod meg ismerkedhetünk és asztán irány a sziget.

  #364114 Hozzászólás

  Christine

  Ja!

  Mi az hogy bármire nyitottan viselkedni? Mond miért nem irod le konkrétan hogy mire vágysz? Mert ez nem mindeggy. Ha olyan akkor legalább ird körül vagy utaljál rá.
  És eggyáltalán tudod Te hogy mibe kerül az? Egy vagyon! Pénzed van rá? Ja és az enyémre is?
  A szép szexi lány rendben. A többit kezdjed újra! :)

  #364113 Hozzászólás

  Szandi

  pl. ha a krokodil le akarja harapni a fütyit. Hm? Mehetünk?

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Útitársnõt keresek a Seychelle szigetekre
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.