Uzleti ut + csaladtag

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Uzleti ut + csaladtag

 • Indította
  Témakör
 • #12665 Hozzászólás

  Cerbus

  Masik kerdesem, utazo uzletemberekhez es uzletasszonyokhoz! Uzleti ut alatt a ceg altal fizetett szallodaban lakhat-e velem csaladtag? Azaz mi altalaban a cegek politikaja e teren? Cerbus.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #145539 Hozzászólás

  xy

  veletlenek vannak, bocs

  wv, tisztelem a velemenyedet, de arra voltam kivancsi hogy mi van ha a csaladtag veletlenul arra jar, elofordult mar ilyen gyakran utazoknal, mi ilyenkor a teend? hogy te ebben kapasbol csalast latsz az szerintem inkabb a te kornyezetedben torteno dolgokra utal.

  ha valakinek van tapasztalata, tovabbra is erdekel.

  #145538 Hozzászólás

  wv

  Uzleti ut…

  hat persze, a csaladtag veletlenul arrajar… es ha te mar ott laksz miert is lakna kulon, noha neki a ceg nem fizeti a szallast. Nem ezt hivjak csalasnak? Ja de hat persze erre jogunk van mert kell valami kis kiegeszites. Persze az is lehet hogy a csaladtag ugy jar ott, hogy elfelejtett szallast foglalni es mi megsegitjuk egyszeru segitsegvagybol. Ez mar tisztesseges csalas, ezt akar el is meselheted a cegnel hatha kituntetnek, hogy milyen segitokesz voltal a sajat csaladtagoddal szemben. Nehezen akar ez az orszag megvaltozni…

  #145537 Hozzászólás

  xy

  engem is erdekel…

  mi van ha a csaladtag “veletlenul” arra jar; miert kene, hogy kulon lakjon? hogyan kezelnek ily eseteket?

  #145536 Hozzászólás

  hege

  arc kell

  csak arc kell hozzá. Nemtom milyen a helyzeted a cégnél, de a mi cégünknél már hallottam róla. Egyébként itt elszámolási gond lehet max, ami annyit tesz, hogy ha a portás a számlát kiállítja egybe kell íratni az egészet, részletezés nélkül. Így el kell hogy fogadja a céged.
  Sok sikert

  #145535 Hozzászólás

  zz

  a csalad

  szerintem errol erdemes magat a ceget megkerdezni, de persze ha engem kerdezel tolem utazhatnak a szulok is az uzleti utra, meg az unokak meg az egesz familia

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Uzleti ut + csaladtag
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.