Vagy ez túl durva??? /London/

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Vagy ez túl durva??? /London/

 • Indította
  Témakör
 • #11498 Hozzászólás

  István

  -Sziasztok! Tavaly nyáron Londonban voltam kb 3 hetet, és imádtam. Egy Opel Omega Caravannal parkoltunk a Tower-bridge tõl 5 perc sétányira teljesen ingyen, éjjel nappal, és abban is aludtunk (jól le van sötétítve, és egy park melletti zsákutca végén volt, úgy-hogy tök nyugi). Fürdés a pályaudvaron. (mikor melyiken)
  Így megspóroltuk a szállásköltséget. Bár az út így sem volt olcsó (300 euro csak a komp oda-vissza)
  Na hát ilyesmi túrát szeretnék most is csinálni, csak vinnék biciklit is, és úgy aztán bejárhatnám a várost keresztül kasul. De az utiköltség még így is sok. Azt szeretném megosztani. De aki fizeti az utiköltség felét, annak jár a “szállás is”, ami kb akkora mint egy nagyobb franciaágy, tehát az asszonnyal úri módon elvoltunk, de egy “idegennel”!? Nemtom… Ez nem társkeresõ, vagy sex hirdetés, csak egy bizonytalan kisérlet egy jó kis nyaralásra. Vagy ez túl durva?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 30
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #138280 Hozzászólás

  sas

  mi bajotok vele?

  Szerintem ez még izgalamsabbá is teszi az egészet!(mármint a kocsiban alvás, nem az idegen mellett..Szóval csak kedvessel vagy nagyon jó baráttal mennék azért így aludni!)
  azért elkeserítõ látni némelyek megnyilvánulásait!! :(

  #138279 Hozzászólás

  Garcia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  egymásra fujjogás

  Eu-polgárnak és Ildinek.
  Nem tudom mit képzeltek magatokról! Megjátszátok magatokat.
  Az, hogy nem vállalnátok be ilyet (ha nem lenne elég pénzetek) az a ti dolgotok. De szerintem sokkal undorítóbb ahogy errõl így beszéltek, mint kocsiban aludni. Szerintem az ilyen beszólásokért is cigányozzák a magyart, (no meg mert sokan is vannak:-)). És még EU-polgárnak mondja magát. PFF!
  Szerintem jó poén,amit a topic indító bevállalt, bár maradok a repülõnél.

  #138278 Hozzászólás

  enakivagyok

  Ceskuhoz

  Szia Cesku!

  Március 12 – 15 között 3 éjszakára 3 fõ részére lenne szükségem szobára. Ha tudsz segíteni, kérlek írj az enakivagyok@freemail.hu címre.

  Köszi!

  #138277 Hozzászólás

  PlCafe

  Szállás

  Cesku, az a szállás engem is érdekelne, írj légyszives a plcafe@freemail.hu cimre!

  Köszi,
  BG

  #138276 Hozzászólás

  öreg

  Csak finoman

  GR igazad van az L Y -al kapcsolatban, de tudod nem mindenkinek “kenyere” a helyesírás és a gépelés mint neked, attól még hozzászólhat ha kultúráltan teszi. Azonban vannak itt a netten olyanok akik jobban tennék ha nem a billentyûzetet koptatnák. ( a nett nem arra való, hogy itt szidjunk másokat ha otthon vagy máshol felgyûlt a feszültség bennünk.)

  #138275 Hozzászólás

  nagyi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szállás

  Sziasztok!

  Cesku vagy valaki más…
  Januárban 3 éjszakát szeretnék londonban tölteni a lányommal; ehhez keresünk megfeleõen olcsó szállást 2 személy részére.

  Elõre is köszönöm a segítséget!

  #138274 Hozzászólás

  dH77
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  trip

  …nem értem, gyerekek, miért definiáljátok egymást ilyen elképesztõen heves, többnyire degradáló hangemben ennyire egyszerû stilisztikai motívumokkal árnyalt, alapszókincsbõl összeválogatott jelzõáradattal? :) Ha utazásról van szó, a leghelyesebb, ha az utazó átlényegül, nyitottá és befogadóvá válik, mint egy gyermek, és nem kezdi el ütni az asztalt camden-ben, vagy akár tokióban, hogy miért nincs tisztességes bablevesük, vagy saját átmosott belébe töltött fûszerezett darált állat húsa, azaz hurka, ill. kolbász. Ha nem tudunk megszabadulni saját egónk diktálta értékrend-kényszerítésünktõl, utazni is fölösleges. Ha mégis sikerül, onnan már csak egy lépés nyitottnak lenni fórumtársaink esetlegesen eltérõ véleményére, életérzésére. Au revoir. ;)

  #138273 Hozzászólás

  Gr

  egy kis nyelvtan

  Kedves szsz a muszájt pontos jével kell írni és nem ly-nal!!!!
  Ne haragudjatok, de ezt annyira rossz volt látni, hogy MUSZÁJ volt leírnom. (hogy jobban megértsd a német “muss sein”-ból jön, és ha idegen nyelvbõl ered, nem lehet benne “ly”.)

  Azoknak pedig, akik Istvánt lehülyézték stb. csak annyit írnék, hogy elképesztõen kockák és begyöpösödöttek!!!!

  #138272 Hozzászólás

  Maszi

  Cesku!

  Nagyon érdekelnének a részletek!! tudnál mesélni róla???
  Nagyon jól hangzik… akár ha kényelmesebb írj nyugodtam az e-mail címemre!

  magnes10@axelero.hu

  Elõre is köszi

  Maszi

  #138271 Hozzászólás

  Cesku

  szállás lenne pár napra

  Kedves Maszi,

  én egy pár napra tudok szállást 20GBP/szoba/éj ha érdekel írok részleteket. Koriék is nálunk töltöttek egy pár napot – meg azota még néhányan – és amint látod meg voltak elégedve. ja a kettes zonaban vagyunk

  #138270 Hozzászólás

  Kori
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  istván te egy állat vagy

  Elöször is ezt a topicot már másodjára irod.
  asszony+gyerek+te+meg még valaki????
  hogy képzeled???
  en most voltam kint 2hetet és uri modon elüntünk nem pedig csövesként.
  mi béreltunk autot pl kint es 250 font volt 10 napra.4en voltunk.
  mi is voltunk walesbe 4 napot skociaba 5 napot
  es a végén megszálltunk CESKUéknál ami fantasztikus volt
  nagyon barátságosak.

  ha nyaralni mész nem sporolni kell,itthon kell sporoni hogy király legyél külföldön,ha nem emgy nem kell utazgatni. na pá

  #138269 Hozzászólás

  Maszi

  Segítsetek!

  Olcsó szállást keresünk 3 éjszakára (ketten)novemberben Londonban.. itt láttam, páran voltatok már, nem tudnátok vmi tuti helyet ajánlani? nekem sokan azt javasolták, hogy jobban megéri picit többet fizetni, de a központban, mert az utazásra úgyis többet költenénk….

  Ha valaki tud vmit, nagyon megköszönném a segítséget!

  Villányi Ági
  magnes10@axelero.hu

  #138268 Hozzászólás

  Bence

  Lefordítom

  Arra gondoltak a fentiek, hogy te, EU polgár ne provokáld a tisztességes embereket, akik itt jóindulatból saját élményeiket osztják meg egymással!

  Legfõbbképpen pedig ne sértegess minket! Ha ilyen kényszereid vannak, javaslom, állíts meg valakit az utcán és neki add ezt elõ. Meglátod, mit viszel utána haza.

  #138267 Hozzászólás

  éva

  utálom ezt az attitûdöt!!

  Eu polgár (???) = rasszista

  #138266 Hozzászólás

  cigány

  EU polgár

  = zsidó

  #138265 Hozzászólás

  Öreg

  Szabadon

  utazni és élni egy kirándulás során kocsiban az egy külön élmény is lehet.Nem biztos, hogy cigány az a magyar aki így akar utazni. Amikor legtöen közületek még meg se születtek be pakoltam a családot egy barkasba és egy-egy hónapot töltöttünk a vasfüggöny túloldalán SZABADON . Olyan helyeken jártunk ahova el se jutottunk volna másképpen.Mi az ami szép lehet ebben a “cigány” életben? Például, hogy ha valami nem tetszett tovább álltunk ha tetszett akár több napig is maradtunk mint terveztük. Csak egy érdekesség Svájcban megálltunk egy elég menõ szállóval szemben aludni. Az ablakban láttuk amint egy jobb módú öreg pasi körül ugráltak a pincérek és “jobbnál- jobb?” kajákat szolgáltak fel neki. Kislányom megjegyezte de jó neki!
  Éjjel azután amikor aludni akartunk kiderült, hogy az alagsorban valami diszkó dübörög, nem tudtunk aludni.Ahogy voltam pizsibe elõre ültem a kormányhoz és usgyi átálltam pár utcával arébb egy csendes helyre. Nem tudom az öreg pasi tudott -e aludni éjszakánként? Azóta is szívesen alszok kocsiban . (bár most már én vagyok “öreg pasi”). No igen és a második utamra már én is vittem bringát, mert pl Párizst 2 nap alatt tövirõl-hegyére bejártuk .(bár nem tetszett)

  #138264 Hozzászólás

  Károly herceg

  :)

  nem durva! Ez KIRÁLY!!!

  #138263 Hozzászólás

  Ildi

  ezen kivul, ami lemaradt

  Az utikoltseg felet akarod (ami kb 400 Euro*), ti harman vagytok, de ha visztek valakit, akkor az a felet fizesse ki, (de nem a negyedet ugye)?
  Eu-polgarnak,
  Szerintem meg az is lehet, hogy Pistiek nem ciganyok, lehetnek pl. elmebetegek is. Szerintem utobbi, vagy az elozovel parositva.
  *ezert a penzert kap egy szallast a csaladdal 4-esben, Isti nem vagy veletlenul szarevo?

  #138262 Hozzászólás

  Ildi

  Istvannak

  Szerintem nagyon durva, mar magaban is, foleg hogy meg vinnetek is magatokkal valakit, extra durva, szerintem nagyon sokan vannak, akik, meg ha ti fizetnetek se mennenek el, pl. en. Ha megis mentek javasolnam A Six Flags vidamparkokat, az Eurodisney egetoen alacsony szinvonalu, dehat ertheto, a csod szelen allnak. Szerintem vigyetek satrat, vagy lakokocsit, amivel campingben meg tudtok szallni, ez elfogadhatobb (sot tejlesen jo), mint csovezni a csaladdal, ez gusztustalan.
  Ildi

  #138261 Hozzászólás

  EU polgár

  Cesku

  Ahogy írtam: EU polgár! Ha tudod egyáltalán hogy ez mit jelent!?

  Egyébként az ember megválogatja a barátait. Nem hinném hogy köztük lennél!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 30
Hozzászólás: Vagy ez túl durva??? /London/
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.