Valencia -> repter

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Valencia -> repter

 • Indította
  Témakör
 • #10050 Hozzászólás

  picaflor

  Kedves Mindenki!

  Aki Valenciaba repul, annak nagyon jo hir, hogy megerkezeskor a repteren az indulasi szinten (1. emelet), az ajton kilepve talalhato a busz, ami 1 euroert bevisz Valencia kozpontjaba.
  Visszafele jovet viszont nagyon cseles a dolog! A repter-busz ugyan az Estacion de autobusesrol (‘a’ buszpalyaudvarrol) indul, de igazandibol hatra kell menni az egesz epulet moge, ott van egy kozepes meretu ut, aminek pont nem a varosbol kifele vezeto iranyban levo piros buszmegalloja elott nehany meterrel, a fak lombjaba rejtve van egy kis sarga ‘metrobus’ tabla. Na, az megy a repterre, ill. mindegyik sarga, amire ki van irva, hogy ‘aeropuerto’.

  Ha csak egy ember elolvassa ezt, s nem keresgeli a buszt bo feloran keresztul, mint mi, mar megerte begepelnem ezeket sorokat.

  Legyetek jok, utazzatok sokat! :-)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #129500 Hozzászólás

  Marti

  koszi az infot

  nagyon koszonom, hogy begepelted ezeket a sorokat. ugyanis en most szeptemberben erkezem Valenciaba, es minden hasznos infonak nagyon orulok.

  csak ugy kivancsisagbol neked hogy tetszett a varos? csak atutazoban voltal, vagy eltel ott egy kicsit?

  koszi

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Valencia -> repter
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.