van még a vonatokra kedvezmény?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa van még a vonatokra kedvezmény?

 • Indította
  Témakör
 • #9354 Hozzászólás

  csákány

  sziasztok.jövõre nyugat európát szeretném be vonatozgatni.27 vagyok,tehát a diák kedvezmény ugrott.érdeklõdnék hogy van-e valamilyen kedvezmény.kb.1 honapra mennék.a tervem,olasz,francia,spanyol,portugál.esetleg át marokkoba,oda természetesen nem vonattal.aki tud valamilyen vonatjegy infoval szolgálni,kérem segítsen.köszi

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #125597 Hozzászólás

  skipetar

  csákánynak

  igen, a párommal megkíséreltük. sikerült eljutni szicíliáig, ott vonatozgatni, illetve visszafelé a nápoly(pompeii)-róma-bologna-velence-padova-ljubljana tengelyen “csorogni”.szicília decemberben baromi szép, elég meleg van, és tele virággal+zöldell az egész sziget. a jegyeket itthon vettük. ja, és az olasz meg egyéb tapasztalatok alapján a mediterrán nem ic vonatokkal való utazáskor érdemes jókora rátartással számolnod, illetve az ic-pótjegy nem minden esetben helyjegy. ezt kissé meg is szívtuk. rómából siracusa-ba menet a hangzatos nevû euklidész ic folyosóján aludtam vagy 6 órát a karácsonyi zsufi közepette:)

  #125596 Hozzászólás

  Lacinak

  csákány

  megnéztem a webringet mostmár minden oké.köszi mindenkinek.az árak egyáltalán nem olyan magasak.1 hónap kb. 1oo-ra jön ki,és ez minden zónába jó.hello

  #125595 Hozzászólás

  Laci

  nézd meg itt

  A http://www.utazaswebring.hu lapon külön interrail oldalt találsz, minden fontos tudnivalóval.

  #125594 Hozzászólás

  csákány

  köszi

  kösz a segítséget.megpróbálok valahol a neten errõl az interrailról valami infót összeszedni.amit írtál Skipetar az elég jó árnak tünik.egyébként beutaztad egész Olaszországot?itt vetted a jegyet,itthon?

  #125593 Hozzászólás

  CrocodileMick

  ÖBB

  Az ÖBB-nél találsz 29 eurótol vonatjegyeket Németországba, Svájcba és Olaszországba. Bövebb infó a http://www.oebb.at oldalon.

  Üdv, Mick

  #125592 Hozzászólás

  skipetar

  csákány

  esetleg interrail? mintha spanyolo-portugália egy zónába tartozna, tán marokkó is. franciaországot azt nemtom, gyanítom,h nem. a zónahatárig asszem kedvezményesen juthatsz el (50%?). olaszország az már másik zóna. tavaly nekem 28 évesen biztosítással, mindennel együtt vmi 62e ft volt a jegyem az olasz (..) zónába, ebbõl az interrail volt 57e ft. ez vmi 12 napra szólt.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: van még a vonatokra kedvezmény?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.