Van olyan kamionos aki Londonban jar mostanaban?

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Van olyan kamionos aki Londonban jar mostanaban?

 • Indította
  Témakör
 • #35557 Hozzászólás

  vixen

  Szeretnek haza latogatni Londonbol, viszont perpillanat nem igazan engedhetem meg magamnak. Szeretnem tudni,h vannak e esetleg olyan emberek, akik erre jarnak mostansag(es utana hazafele mennek) es nem okozna nekik gondot egy plusz embert hazavinni. Koszonom
  V

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #352724 Hozzászólás

  vixen

  hat jo

  hmm…kosz a tippeket. ha mas nem jon,akkor nekivagok, bar amilyen az en szerencsem,ugyis kifogom Ollokezu Edwardot sofornek:) szoval kivanjatok szerencset!

  V

  #352723 Hozzászólás

  Izgi

  Stop

  Szia. Én is ezt a tippet tudnám adni neked, mert megjártam. Doverig le busszal, utána meg a kompon keresni valakit, aki szívesen vesz egy útitársat. Ami még mûködik ha nagyon jó fej a kamionos, hogy letelefonozza útközben, hogy ki tudna továbbvinni. Nálam ez is mûködött, próbáld meg. 36 óra lett az út, de úgy hogy a srác lebeszélte a kollégákkal, hogy ki mikor vesz át, emiatt nem volt idõkiesés. Sok szerencsét.

  #352722 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  Stop

  Doverig kell eljutni onnan 1,5-2 nap….

  #352721 Hozzászólás

  Geri

  Stop

  Szerintem max 4 nap alatt le lehet nyomni stoppal.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Van olyan kamionos aki Londonban jar mostanaban?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.