Van valaki Dél-Afrikában?

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Van valaki Dél-Afrikában?

 • Indította
  Témakör
 • #2139 Hozzászólás

  Izé

  Udv.

  Keresek valakit aki jelenleg ott van, ott él, stb.
  November környékén mennénk ki és lenne néhány kérdésem.
  A többi topic mind kihalt

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #66913 Hozzászólás

  bennfentes

  delafrika

  jo kerdes,de a felelet ki lett mar taglalva csak a keresobe be kell utni “delafrika”.Kb ketnapos olvasmany van az ott lakoktol….

  #66912 Hozzászólás

  delafrika

  jo kerdes

  A gazdasaga fejlodik, masreszt 40% a munkanelkuliseg, ha felveszel egy alkalmazottat, akkor az eletben nem birod kirugni, ha szarul dolgozik, a feketek vannak uralmon, fehernek lenni nem akkora orom….magas a bunozes, minden negyedik ember HIV-pozitiv. Foldrajzi/turista szemmel gyonyoru ettol fuggetlenul.

  #66911 Hozzászólás

  Kircsi

  azaz

  Ha “Te ott vagy” akkor már mesélhetnél kicsit bûvebben is az ottani életrõl, egyáltalán pontosan hol is van az az ott? Mióta vagy ott és mit csinálsz? Tudod a szokásos! :)

  #66910 Hozzászólás

  Én

  ott

  vagyok

  #66909 Hozzászólás

  Mono

  gazdasag

  Sziasztok!

  Erdekelene del-afrikai elet. Milyen a gazdasaga? Erdemes e kimenni elni? Mit lehet ott kezdeni? Volna egy feher fiu udvarlo a netrol azert kerdem. Cape town-ban el. De nem tudom, hogy mit higyjek.

  Koszi, ha barmi hasznos infot tudtok,
  Mono

  #66908 Hozzászólás

  Ro

  Ize

  kerdezz

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Van valaki Dél-Afrikában?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.