varos,falu

 • Indította
  Témakör
 • #26982 Hozzászólás

  Dodi

  Arra lennek en kivancsi hogy Magyarorszagon melyik megyet vagy kis telepules vagy falu a legerdemesebb meglatogatni, ami tartalmaz rengeteg regiseget, lehet ez epitmeny, festmeny, muzeum vagy hasonlo dolgok. Van meg egy kerdesem tudja e valaki hogy hol lehetne e kinyomozni a generacio famat (vagyis honnan szarmazom)?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #310477 Hozzászólás

  csicsi

  Szentendre!

  Ha igazan sok dolgot akarsz latni egyszerre, akkor mindenkeppen Szentendre es kornyeke ajanlott, rengeteg nagyon szep dolog van eleg kis kornyeken, konnyu bejarni, lehet kirandulni, kedvesek az emberek, kovel van mindenhez es nem utolsosorban gyongyszem a Dunakanyarban – es ha mar arra jarsz, Visegrad se maradjon ki!!!!

  #310476 Hozzászólás

  Erika

  opusztaszer

  En javaslom feltetlenul nezz korul Opusztaszeren az emlekparkban. Ott sok latnivalo van, pl. Feszty-korkep, skanzenek,
  kiallitasok.Erdemes.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: varos,falu
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.