Vasútjegy a Tátrába

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Vasútjegy a Tátrába

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #53434 Hozzászólás

  hírszerkesztő
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  A MÁV-Start tátrai kirándulójegyet vezetett be, amely a Kassán és Poprádon át a Magas-Tátrába látogatóknak nyújt kedvező utazási lehetőséget.
  A májusban bevezetett tátrai kirándulójegy négy napig érvényes menettérti jegyet tartalmaz Budapest és Csorba között, továbbá érvényességi idején belül korlátlan számú utazási lehetőséget biztosít a Magas-Tátrában közlekedő tátrai villamosvasúton, a fogaskerekűn, és a szlovák vasúttársaság Poprad-Tatry-Studený Potok-Tatranská Lomnica vonalán is. Az új kirándulójeggyel egyszerűen bebarangolható a Csorba-tó, Tátralomnic és Poprád egész környéke.
  A tátrai kirándulójegy Budapesten a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvaron, valamint Kelenföld állomáson és a budapesti menetjegyirodában, továbbá Miskolc-Tiszai pályaudvaron és a miskolci menetjegyirodában vásárolható meg.

Hozzászólás: Vasútjegy a Tátrába
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.