Vázas hátizsák, túramotyó…

Kezdőlap utazas.com Fórum Úti holmi Vázas hátizsák, túramotyó…

 • Indította
  Témakör
 • #46770 Hozzászólás

  Makesz

  Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol lehet Budapesten vázas hátizsákot vásároloni. Nem kell nagyon extrém, nem több napos túlélõtanfolyamra kell, csupán pár napos gyalogtúrára alkalmas valami. Köszi!

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #448135 Hozzászólás

  fizetett provokator
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  ahol a piros hetes zuglóból a belváros felé megáll,

  ott van egy pizza hut, keravill, meg a jóég tudja még mi minden, na azon a házsoron valamelyik kapulajban volt egy hátizsákos fickó. Én már vagy egy éve nem voltam arra, de ettõl még akár most is ott is lehet.

  #448134 Hozzászólás

  berger

  zapkörtétõl

  szeretném megtudni, hogy a Keletinél pontosan hol lehet Adventurer zsákot venni?

  #448133 Hozzászólás

  Makesz

  Cseh Lajosnak

  Ennek örülök! :o) Egyébként holnap pont Debrecenbe készülök, megyek Alto zsákot avatni, úgyhogy ismét találkozhatsz ezzel a márkával :o)

  #448132 Hozzászólás

  cseh lajos
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  jól választottál

  Makesz! Szerintem jól választotál. A nõmnek évek óta egy 60 literes ALTOja van és nagyon meg van vele elégedve. Kényelmes strapabíró és magyar. Ismerem az Alto tulajdonosát, és azt mondja, nagyon nehezen állják a versenyt a kínai gyártatókkal. Biztos tudod, hogy a legnagyobb márkák is a Távol-Keleten gyártatnak. Az Alto meg Vecsésen próbál talpon maradni, úgy látom egyre nehezebben mert itt Debrecenben pl. egyáltalán nem lehet már vele találkozni.

  #448131 Hozzászólás

  Makesz

  Köszönöm

  Hosszas keresgélés és próbálgatás után egy Alto zsák mellett döntöttem, remélem beválik… :o)

  #448130 Hozzászólás

  szsz

  Makesznak

  Szerintem ne ár szerint válassz, hanem próbálj fel párat és amelyik kényelmes azt vedd meg, mert azért nem mindegy mit cipelsz a hátadon még ha csak pár napos úton is.

  #448129 Hozzászólás

  szsz

  Adventurer

  Csatlakozom Zapkorte-hoz. A hugom egy ilyen zsákkal utazott végig több utat is és végig bírta a zsák dugig tömve, repülõt, teherautó-platókat, hajigálást, húzást-vonást.

  #448128 Hozzászólás

  fizetett provokator
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  tecso

  Sok helyen lehet kapni bizonyos “Adventurer” hátizsákot (pl. a Keleti Pu-nál kapualj alatt), kb. feleannyi, mint a legolcsóbb cseh zsákok, három van az ismeretségi körömben, és meglepõen jól bírják. Egyébként meg tû és cérna nélkül úgysem érdemes túrázni indulni, bõven befér egy 80l-es zsákba, és jó szolgálatot tesz. (Varrogattam én már Trek Sport zsákot is tábortûz mellett. :))

  #448127 Hozzászólás

  cseh lajos
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  jó hátizsák.

  Szerintem a Tescoban meg a többi multinál kapható zsák már a bepakolásnál szét fog szakadni. Egy ausztrál ismerõsöm eljött velünk a Biharba pár éve, és a debreceni centrum áruházban vásárol olcsóka vállpántja már a vonaton leszakadt. Olcsón megúszta a dolgot, de azon a pár napos túrán elég rendeset szívott. Szóval nem érdemes ezekkel a dolgokkal spórolni, mert jól megszívhatod.10-15 ezerért már egy megbizható zsákot tudsz venni, és nem kell ismét beruháznod pár év mulva. (A határ viszont a csillagos ég.)

  #448126 Hozzászólás

  Hatizsak

  Szerintem kulso vazast, ha arra gondolsz, sehol. Belso vazast pedig az osszes turaboltban. Ha nem akarsz markast, Tesco, Auchan, 4-5000 Ft

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Vázas hátizsák, túramotyó…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.