Végállomás:Portugália

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Végállomás:Portugália

 • Indította
  Témakör
 • #36040 Hozzászólás

  Mixboy
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Június elseje körül indulok saját Mercedes lakóautómmal egy kb. másfél-két hónapos Európa túrára. A végcél Portugália, odáig ötletszerû csavargás. Esetleges utitársnak bevennék egy látni szeretó, az út törõdését bíró, nem nyûgös 30 körüli hölgyet. Az utiköltség megvan, saát ellátásodat kell fedezned.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #354533 Hozzászólás

  Mixboy
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  idõeltolódás

  Szia Szicok! Biztos be lehetne, bár a haza út is kb 10 naposra van tervezve? csakhogy én júl közepén indulok haza! Bocs! Lacka

  #354532 Hozzászólás

  szicok

  visszaút

  Kedves László!

  én ugyan nem vagyok 30 körüli, de augusztus vége körül lisszabon mellett leszek, s a hazaút még nincsen meg. kérdés: nem lehetne beszállni hazafelé melléd, és a leendõ útitársad mellé magyarországig? útiköltségbe beszállok, ha kell. hú, de messze van még, de azért mégis..
  köszi szépen, szicok.

  #354531 Hozzászólás

  fogadatlan prókátor

  Kittyke

  Ha lakóautó,akkor van fürdöszoba.Na nem lehet kádban pancsikolni,de zuhany van.Tükör is!!!Mint egy kis lakás,minden van benne amit akarsz.Ezt Kittyke nem tudja,mert még nem látott ilyet.Két hónap szabadsággal nem is tudna mit kezdeni.Azért az mégiscsak uncsi lenne,két hónapig valami felkapott tengerparton reszelgetni a körmeit.Könnyen benyügösödne.

  #354530 Hozzászólás

  Kitty

  Laci köszi

  Kitty vagyok a másik topicból, köszi az invitálást. Egy a baj, hogy én nem bírom a nomád körülményeket :o) Benyûgösödöm ha nincs fürdõszoba. A másik meg hogy két hónap szabim egy egész évben sincs, tehát max 1-2 hetet tudok nyaralni nyáron, de ezzel vagyunk egy páran.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Végállomás:Portugália
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.