Vékonyat és csinossat

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Vékonyat és csinossat

 • Indította
  Témakör
 • #37418 Hozzászólás

  Fisco

  Szoval:Nyár elején mennék egy hosszabb utra(India,Ausztrália és a köztes területek)
  Olyan csajszit keresk, aki csinos, belevaló.
  Részleteket kizárolag csak priviben:
  fiscomail@freemail.hu

  Féltékeny kis szöcsög beszolásokra nem vagyok kiváncsi!

  Fisco

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #359508 Hozzászólás

  csinos lány

  Szia!

  Nekem tetszik amiket irsz,kár hogy beletöröltek.
  Küldtem neked mailt

  #359507 Hozzászólás

  gratula

  Katka+Fisco egy pár

  Fisco, úgy látom, megtaláltad az igazit Katka személyében! nagyon sziNpatikus lány és szerintem csinosS is! :))) atyég, micsoda szint, emberek!!!! szánalmas

  #359506 Hozzászólás

  Judit

  mindenkinek

  Nyisatok magatoknak egy utitárs szexpartner fõrumot.

  #359505 Hozzászólás

  tonhal

  Katkának

  Szerintem ne is keress, vagy nézz körül a lonely honlapján, az úton úgyis találsz hasonló iránybahaladókat, akikhez csatlakozhatsz. Szvsz teljesen fölösleges az utitárskeresés.

  #359504 Hozzászólás

  Katka

  Fisconak! De figyelhet Naljon Bella is!

  Nem is tudom, hol kezdjem. Az útvonalterved nagyon szinpatikus volt, mert én is arra indulok június közepétõl, körülbelûl október elejéig. Viszont, az írásaid fennhélyázó, pökhendi, ítélkezõ stílusa ami rengeteg arroganciával párosúl elgondolkodtatott! Nagyon sok ilyen férfit látok nap mint nap itthon,és ha velük nem akarok találkozni, akkor nem hinném, hogy életem “álomútján” tudatosan ilyennel akarnék találkozni. Az elmúlt hónapokban nagyon sok a Tiedhez hasonlatos hírdetés jelent meg, amiknek tartalma szerintem is inkább társ(és egyébb)keresõ oldalakra illene, mint ide. Sajnos itthon még nincs az emberekben önkontroll, így sokan könyörtelenûl kihasználnak olyan lehetõségeket, mint példáúl itt, hogy nincs moderátor. Ez persze mindenkinek a szíve joga, de mi lesz azokkal az utazókkal akik ebbe belecsömörlenek?

  Sziasztok! Katka

  u.i.: Utazók! Jelen pillanatban úgy tünik, hogy egy barátnõm, utitársam is lesz egyben, de Õ sajnos csak július végéig fog velem tartani. Szeretnék mindenféleképpen találni valakit, aki velünk tartana, vagy hozzám csatlakozna. Tudtok más utitárskeresõket a weben, ahol nem csak vita folyik?

  #359503 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  A szabadság, az nem szabadosság!

  Kevered a szezont a fazonnal! Össze vissza irogatsz! Te nem utitársat keresel, hanem partnert! A kettõ még fedhetné egymást, de az írásaidból itélve te nem lennél képes ennek kombinálására az út folyamán, úgy hogy a lánypartner méltósága ne sérûlne! Ezért írtam az ilyen embereknek mint te, nagyobb sikere lenne a szexportálokon, mint UTAZÁSI fórumokon! És akkor maradhatna mindenki a kaptafájánál!..;o)
  Ja! szerencsére nem vagyok a “barátod”!…- még attól, hogy arra készülsz, amit már sokan megjártunk innen…

  #359502 Hozzászólás

  Fisco

  vagy fazon a szezonnal?

  Srácok ez egy szabadország(?),szabad forum,stb.,mindenki azt irogat amit akar.
  Na de ezt a baromságot amit Vini Joni barátom ide firkantott,nem tom szo nélkül hagyni.Figyelj,szerintem Te kevered a szezont a faxommal,ki beszélt itt nõ ledöntésröl,meg “szexeljünk”-rõl? Azt pedig,hogy én skandináv lányokkal szálljak-e meg vagy már itthonrol egy hölgy társaságában induljak,had döntsem már el én.Ha jol olvasok a soraid közt,Te az én írásom mondanivalóját minösitetted,ami igazándibol nem nagyon izgat.Az ,hogy egy közös ut lány társaságában neked nem jött össze,nem jelenti azt hogy másnak sem fog,negatív de pozitív példa is van elég asszem.Továbbá ha jol értelek Te itt azt probálod megfogalmazni,még ha burkoltan is,hogy egy fiatal srác,az utitárskeresõ forumon utitársat,egy nõ személyében ne keressen.Nem de?Vajon ha ugy kezdtem vona topikot hogy keresek egy kövér,magára nem adó csunya,frigid lányt,akkor is leírtad volna ugyanezeket,vagy fiut és csunya lányt azt kereshetek itt?
  Öreg,szerintem Te még aludttál mikor ezeket a sorokat írtad,kaptafa,sexportál meg sexpartner.Hmm?
  Na jovan,nem szaporítom tovább a szot,oszt aki gondolja azt von le az egészböl amit akar.

  Üdv

  Ui:hamis illuzio keltés nem állt szándékomban.

  #359501 Hozzászólás

  cANDY

  I agree…

  Dear Vinnie Jones!

  Hat igen, sok ilyen ertelmes hozzaszolas kellene, nem agytemetoi sokk(!) hulyeseggel fuszerezett Barbie meg NYOCKER duma… :-(((((

  #359500 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  Szezon a fazonnal?

  Úgy gondolom, hogy természetes ha az emberek utitársat keresnek, de vannak sokan (egyre többen) akik elsõsorban szexpartnert keresnek, hamis illúziókat keltve itt az UTAZÁS.com-on. Itt találtam elég sok(féle) utitársat, volt akivel össze is csúsztunk, õszintén szólva kellemetlen volt! Mert ez nem azt jelentette automatikusan, hogy mi akkor milyen jó pár vagyunk. Az út hátralevõ részét megmérgezte. Ha ott kinn derûl ki, hogy nem klaffolnak a dolgok, nem lehet megmondani, hogy: oksa költözz el! Majd a repülõtéren találkozunk! A lányzó kényszerhelyzetbe van, mert bár “megtett mindent”, a költségvetését nem úgy kalkulálta, hogy önnálóan fenntudna maradni a jég hátán. Szóval “együtt kell” maradni. De így minek? Úgy látom, hogy az ilyen célú hírdetéseket szexportálokon kellene felrakni, mert ott csak jobban hangzik: “szekszeljünk és utazzunk”, mint itt: “szexeljünk, szexeljünk és utazzunk is!” Szerintem ez elég egyértelmû, hogy pont emiatt, csak olyan lányzó fog jelentkezni ilyen hírdetésekre, akit könnyen kilehet használni, azokat meg ledönteni nem nagy dicsõség!
  Ahogy látom, Ázsiába megy a srác hosszabb idõre, oda meg minek elvinni bárkit is itthonról? Az angol(szász) és skandiván lányok tömegei vannak arra hónapokig bóklászva…a közös szállásokon,úgy kell lerugdalni õket, ha már aludni is akar az ember…;o)
  Tehát úgy gondolom, illdomosabb lenne, ha minden és mindenki maradna a kaptafájánál: az utazási oldalakon utitársakat, a szexportálokon meg szexpartnereket keresne! így nem lenne keverve a szezon a fazonnal!

  #359499 Hozzászólás

  te

  fisco

  olyan hujje vagy, hogy itt keresel.

  probald a http://www.lovebox.hu oldalt

  #359498 Hozzászólás

  Fisco

  Na ne má,hogy megin a helesírás

  Nem állt szándékomban többet beírni de ugy éreztem kötelességem reagálni a fentebbi sorokra.
  Kösz Dagober,ezt ténleg jol megmontad.
  Te bence,neked marha jo lehet hogy profin tudsz helyessen írni,én nõt keresek,Te meg helyesírási hibákat.Nincs is ezzel semmi gond,van aki ilyenre indul be.
  Látom pár ember fantáziája már beindult:vajon mér keres a srác itta neten nõt,biztos nagy bakban lehet?
  Szal,én nem szimplán egy jo nõt keresek esténkénti kefélgetésekhez,hanem ha valaki figyelmessen elolvassa,három fõ szempontot emlitettem(ideje van,belevaló és a tetejébe még csinos is),ilyen nõ egyenlöre nincs közel-távol sem a környezetemben,ezért probálkoztam itt.

  Hölgyeim, írjatok bátran! Akik pedig már írtak,nekik ezuton is kösz,mindenkinek válaszoltam.

  Üdv:Fis

  #359497 Hozzászólás

  BELA

  egy szoros

  haromlabu emlos a szt.istvanparkbol…

  #359496 Hozzászólás

  Probléma

  Dagobertnek

  Elég nagy bakban vagy már. Ha így kell nõt fognod magadnak.

  #359495 Hozzászólás

  na

  de mi

  az a szocsog?

14 hozzászólás megtekintése - 1-14 / 14
Hozzászólás: Vékonyat és csinossat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.