Velem, hétvégi ház

Kezdőlap utazas.com Fórum Szállás Magyarországon Velem, hétvégi ház

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #6867 Hozzászólás

  Györgyi2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Velemben, az osztrák határ melletti gyógyhatású, szubalpin klímájú üdülõfaluban 6 férõhelyes, kompletten felszerelt, terméskõbõl épült hétvégi ház üdülésre lefoglalható. E-mailben képes ismertetõt küldök! Magas színvonalú gyógy- és wellnessfürdõk a közelben! Idén már személyi igazolvánnyal átsétálhat Ausztriába!
  Információ a környékrõl:
  http:// http://www.alon.hu/
  http:// http://www.koszeg.hu/
  Megközelíthetõ:
  Autóval a 87-es úton Szombathely és Kõszeg között, Lukácsházán, térjen le Velem felé.
  Vonattal Szombathelyig vagy Kõszegig utazhat, onnan autóbusszal Velemig.
  Látnivalók:
  Kõszeg középkori belvárosa, cáki mûemlék pincesor, Szent-Vid kápolna, Írottkõ-hegy és a kilátó, Mûemlék vízimalom stb. Kristálytiszta hegyi levegõ, érintetlen természet, túraútvonalak, kerékpárutak.
  Klimatikus gyógyhely, levegõje a légzõszervi megbetegedések számára jótékony hatású. A gyógyulni vágyókat két Európa-hírû termálfürdõ is várja, melyek félórányi autóúttal elérhetõk. A határ közelsége lehetõvé teszi az ausztriai vártúrákat is.

Hozzászólás: Velem, hétvégi ház
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.