velemenyt varok:)

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika velemenyt varok:)

 • Indította
  Témakör
 • #17047 Hozzászólás

  Ancsa

  Sziasztok!
  Kint elek 3 eve az USA-ban. Testveremet szerettem volna kihozatni kicsit hogy egyutt lehessunk de mar 2 -szer visszautasitottak. Most az a helyzet hogy edesapam beteg lett sulyos gyogyithatatlan es azt szeretnem ha kijonne ugy hogy testverem kiseresevel.
  Mennyi esely van a vizumszerzeshes igy?
  Elore is koszi!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #172281 Hozzászólás

  Ancsa

  valasz!

  Szia!
  Sajnos itt ez nem olyan egyszeru mint Magyarorszagon. Itt az orvosok nem adnak papirt tulsagosan is nagy a felelosseguk.
  Az otthoni szakvelemeny megvan.

  #172280 Hozzászólás

  Mr.Mentor

  Remeljuk bejon.

  Nos kedves Ancsa.A megoldhato ut az, hogy keresel egy amerikai orvost, vagy korhazat, aki vallalja, persze csak papiron az edesapad kezeleset, mondvan indoknak, hogy csak itt az usaban tudjak ezt elvegezni.Ehhez kell az otthoni orvosi szakvelemeny is.Ezzel edesapad kaphat vizumot, soronkivul, mellyel egy kiserot magaval vihet, aki termeszetesen a fia.

  #172279 Hozzászólás

  Ancsa

  valasz

  Most voltam otthon egy honapra. Sajnos nem tudok tovabb maradni. Apu szeretne ide kijonni ez a vagya!

  #172278 Hozzászólás

  Globe

  kerdes

  Ha edesapad beteg, miert nem mesz TE haza?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: velemenyt varok:)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.