Velence kevésbé látogatott részei?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Velence kevésbé látogatott részei?

 • Indította
  Témakör
 • #14546 Hozzászólás

  memil
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziasztok!

  párszor már voltam Velencében, és most nyáron is arra kényszerülök tévedni kb. egy napra. mivel nagyon jól ismerem a sláger részeket: Szent Márk tér, Piazetta, Sóhajok hídja stb. kíváncsi vagyok azokra a részekre, (terekre, épületekre stb.) amik ritkábban látogatott részek, kérlek írjatok nekem ilyeneket. elõre is köszönöm!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #154344 Hozzászólás

  omi

  emil

  cannaregióba úgy jutsz el, hogy háttal állsz a vasútállomásnak és elindulsz balra, egy széles, velencei értelemben legalábbis elég széles úton, ez a lista di spagna. tele van bárokkal, éttermekkel, kis üzletekkel. egyenesen mégy rajta elõre, amíg egy hídhoz nem érsz, azon átmégy és ott is vagy cannaregióban. ott aztán legjobb le-fel sétálgatni pontos cél nélkül, rengeteg kis templom, terecske van, nagyon szép, hangulatos negyed. ott van a gheto, a zsidó negyed is, ami szintén marhára jó hely.

  #154343 Hozzászólás

  omi

  emil

  most májusban voltam velencében és környékén 4,5 napot. az útleírás rovatba tettem fel errõl egy leírást, címe: venetói mozaik, bár ez itt nem a reklám helye és elég hosszú is, nem biztos, hogy lesz kedved elolvasni. szóval kevésbé turistás hely velencében szerintem a cannaregio negyed, fõként reggel. sok sikátor, szép kis templomok és a gheto, vagyis a zsidó negyed. nagyon szép hely, sok helyivel és kevés turistával. és ne hagyd ki burano szigetét, bár én oda is reggel mennék mai eszemmel, mondjuk az elsõ hajóval, mert akkor még nincs tele amerikai, japán és francia turistákkal.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Velence kevésbé látogatott részei?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.