Velence kevésbé látogatott részei?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Velence kevésbé látogatott részei?

 • Indította
  Témakör
 • #11092 Hozzászólás

  memil
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziasztok!

  párszor már voltam Velencében, és most nyáron is arra kényszerülök tévedni kb. egy napra. mivel nagyon jól ismerem a sláger részeket: Szent Márk tér, Piazetta, Sóhajok hídja stb. kíváncsi vagyok azokra a részekre, (terekre, épületekre stb.) amik ritkábban látogatott részek, kérlek írjatok nekem ilyeneket. elõre is köszönöm!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #135657 Hozzászólás

  hehe

  séta

  Csak indulj el valamerre térkép nélkül (sziget közepe és északi része a kevésbé látogatott). Eltévedni nem lehet, olyan “apró” a város, ha más nem, akkor a parton végigsétálva vissza tudsz menni oda ahonnan elindultál. Mi a karnevál idején sétáltunk így, kikerülve a tömeget. Nézz be a nyitott udvarokba is, találni kellemes meglepetéseket.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Velence kevésbé látogatott részei?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.